Enigmariumovo darilo: družinska igra – za doma!

Za vesele in nepozabne velikonočne praznike smo v Enigmariumu pričarali zabavno igro: 

“NERODNI ZAJEC HOPI IN ČAROBNA PALICA”

“Joj, nerodni zajček Hopi je izgubil čarobno palico. Le z njo lahko pričara jajca in razveseljuje otroke po vsem svetu.  Velika noč je ogrožena. Pomagajte Hopiju in rešite veliko noč!”

Igro v slovenščini, ob kateri se bo zabavala vsa družina, lahko priredite kar doma. Preprosto; natisnite PDF, vzemite škarje, sledite navodilom in povabite igralce, da nerodnemu zajčku Hopiju pomagajo najti izgubljeno čarobno palico, rešijo praznike in se spremenijo v velikonočne junake!

PS: Jajca pa imamo tudi v Enigmariumovih sobah pobega. Nekaj smo jih skrili tudi v naše igre, če vam je do bolj resnih izzivov. Saj veste, kje rezervirati, kajne (KLIK KLIK)? Delamo vse dni, tudi med prazniki!

VNESI E-MAIL In PREJMI IGRO "NERODNI HOPI IN ČAROBNA PALICA"

NE ZAMUDITE ENIGMARIUMOVIH DOGODKOV V APRILU

ZA ESCAPE ROOM NAVDUŠENCE – SVETOVNO PRVENSTVO

Vabimo ekipe igralcev escape room iger, da se kvalificirajo na svetovno prvenstvo ER CHAMP 2024 in naziv “svetovni prvaki iger pobega” ponovno prinesejo v Slovenijo! Vabimo vas po več informacij in druženje.
Četrtek 4.4. ob 19.00 uri. Enigmarium, Trdinova 4 v Ljubljani
Na dogodek se prijavite na tej strani: KLIK KLIK>>

PREDSTAVITVENA DELAVNICA ZA KADROVSKE MANAGERJE

Si želite izboljšati zavzetost ekipe na igriv način? Vabimo vas na predstavitveni dogodek Z IGRO DO VEČJE ZAVZETOSTI – IZOBRAŽEVALNI ESCAPE WORK(SHOP)
Četrtek 11.4. ob 9.00 uri. Enigmarium, Trdinova 4 v Ljubljani
Število mest je omejeno; prijava preko prijavnice, ki jo najdete v okvirčku predstavitve dogodka tule: KLIK KLIK>>

ZA ZABAVO: WINESPERIENCE ART OPEN – POP ART SLOG

Tokrat slikamo Marilyn v Pop Art slogu in srkamo zabavno vino! Naj vas ne skrbi, če ste pri nas prvič – naši slikarki Anka in Natalija vodita korak za korakom, priskočita na pomoč in prav vsak oddide domov s svojo akrilno mojstrovino.
Nedelja 7.4. ob 19.00 uri. Enigmarium, Trdinova 4, Ljubljana
Prijavite se vsaj dan prej. Kliknite tukaj: KLIK KLIK>>

ZA VSE KI PRAZNUJEJO IN darilni bon za VSE KI OBDARUJEJO

Za vse tiste, ki bi želeli podariti celotno dogodivščino praznovanja rojstnega dne v Ljubljani, v Mariboru ali kateri drugi sobi Enigmariuma, od osuplega začetka do sladkega konca. Imenitno darilo za tiste, katerih rojstni dan je tik pred vrati!
Svečano prisegamo in trdno zatrjujemo, da vas čaka zabavno doživetje ter prisrčen spomin. Preverite: KLIK KLIK>>

ZA VEČJE DRUŽBE, ZABAVE IN TEAMBUILDINGE

Pobegni iz službe! Izbiraj med desetino raznolikih, povezovalnih in ultra zabavnih team-building programov – od vznemirljivih iger pobega, igrivih delavnic do izzivalnih kvizov in drznih slikarskih podvigov. Skupni imenovalec je druženje, sodelovanje in neizmerna zabava. Za več preverite tukaj KLIK KLIK>> ali pa nam PIŠI>> za pregleden PDF katalog in z igro poveži ekipo!