Naroči darilni bon – podari nepozabno doživetje!

72€

Podari najbolj vroče darilo sezone, ki bo navdušilo vsakogar!

Z darilnim bonom z unikatno kodo obdarjenec preko spletne strani ali telefona enostavno rezervira termin katerekoli igre soba pobega znamke Enigmarium® ali zunanje pustolovske igre znamke Unlock® by Enigmarium v Sloveniji. Na dogodivščino pa seveda povabi tudi prijatelje, saj bon velja za ekipo 2 – 4 igralcev*!
(*dodatni igralci pa se lahko igre udeležijo z doplačilom)

Dol z dolgočasnimi darili!

Darilni bon za pobeg je izvrstno darilo za rojstni dan, novo leto, valentinovo, Miklavža, božič, ob zaključku šolskega leta, obletnicah … Namesto dolgočasnih stvari – podari nepozabno dogodivščino!

3. koraki do Darilnega bona

Darilni bon lahko kupiš tudi v naših poslovalnicah,
le
pokliči nas prej na 031 33 44 88

Pogosta vprašanja

Darilni bon vsebuje unikatno kodo s katero oseba, ki prejme darilo, sama rezervira termin preko naše spletne strani – preprosto: izbere želeno sobo, izbere termin, vpiše ime in mail ter vnese kodo z bona. S tem je termin rezerviran, potrditev rezervacije obdarjenec prejme takoj po mailu – zbrati mora samo še ekipo (darilni bon velja za ekipo 2-4 oseb)

Rok veljave darilnega bona je vsaj 6 mesecev od datuma izdaje bona.

Z darilnim bonom z unikatno kodo obdarjenec preko spletne strani ali telefona enostavno rezervira termin katerekoli igre “soba pobega” znamke Enigmarium® ali zunanje pustolovske igre znamke Unlock® by Enigmarium v Sloveniji. Za doživetje UNLOCK Bled je potrebno doplačilo kot po ceniku https://bled.escape-room.si/#cenik.
Na dogodivščino pa seveda povabi tudi prijatelje, saj bon velja za ekipo 2 – 4 igralcev*! (*dodatni igralci pa se lahko igre udeležijo z doplačilom).

Pišite nam na e-mail, napišite, da želite prejeti PDF – poslali vam bomo predračun, pošljite nam potrdilo o plačilu (najhitreje gre preko Paypala – kliknite na link)  mi pa vam bon pošljemo bon v obliki PDF-ja, potrudili se bomo, da bo to čimprej, najkasneje v 24 urah.

V tem primeru je najenostavneje, da termin rezervirate v našem booking sistemu na spletni strani, plačate pa preko PayPala – s tem je termin rezerviran. Na mail prejemete potrditveno kodo, ki jo prepišite na tale PDF obrazec, ki ga kar sami natisnete. Obrazec >>escape-room-bon. (če nimate PayPala, imate pa plačilno kartico, vam vsekakor pripročamo, da si odprete PayPal račun – je enostavno, brezplačno, varno in zagotovo vam bo prišlo prav še kdaj kje drugje.

Da, v naši recepciji na lokaciji lahko tudi osebno prevzamete in z gotovino ali plačilno kartico plačate darilni bon, vendar vas naprošamo, da se prej obvezno najavite.  Te dni so naši moderatorji igre precej zasedeni, saj se skupine vrstijo brez vmesnih prostih terminov, moderatorji medtem budno spremljamo igro. Zato nas prej pokličite na 031 33 44 88 ali nam pišite na e-mail: info@escape-room.si, da vnaprej pripravimo vašo unikatno kodo na darilnem bonu ter račun.

Še nekaj idej, s katerimi lahko razveseliš obdarovanca!

Lahko kot samostojno darilo ali kot dopolnitev k darilnemu bonu!

1) OTOK – igra pobega v knjigi (Escape room in a book)

2) Knjižica “Escape PASSwordPORT”