escape-room-darilni-bon Escape-darilni-bon

Naroči darilni bon – podari nepozabno dogodivščino!

60€

Podari najbolj vroče darilo sezone, ki bo navdušilo vsakogar:
darilni bon z unikatno kodo, s katero si obdarjenec sam izbere termin in katerokoli sobo Enigmariuma v Sloveniji (velja za ekipo 2 do 4 oseb). Rezervira preko naše spletne strani, na dogodivščino pa povabi tudi prijatelje!

Naroči darilni bon

Darilni bon lahko kupiš tudi v naših poslovalnicah –
pokliči nas:  031 33 44 88

3. koraki do Darilnega bona

Pogosta vprašanja

Darilni bon vsebuje unikatno kodo s katero oseba, ki prejme darilo, sama rezervira termin preko naše spletne strani – preprosto: izbere želeno sobo, izbere termin, vpiše ime in mail ter vnese kodo z bona. S tem je termin rezerviran, potrditev rezervacije obdarjenec prejme takoj po mailu – zbrati mora samo še ekipo (darilni bon velja za ekipo 2-4 oseb)

Rok veljave darilnega bona je vsaj 6 mesecev od datuma izdaje bona.

Da, obdarjenec lahko sam izbere eno izmed naših sob v Sloveniji.

Pišite nam na e-mail, napišite, da želite prejeti PDF – poslali vam bomo predračun, pošljite nam potrdilo o plačilu (najhitreje gre preko Paypala – kliknite na link)  mi pa vam bon pošljemo bon v obliki PDF-ja, potrudili se bomo, da bo to čimprej, najkasneje v 24 urah.

V tem primeru je najenostavneje, da termin rezervirate v našem booking sistemu na spletni strani, plačate pa preko PayPala – s tem je termin rezerviran. Na mail prejemete potrditveno kodo, ki jo prepišite na tale PDF obrazec, ki ga kar sami natisnete. Obrazec >>escape-room-bon. (če nimate PayPala, imate pa plačilno kartico, vam vsekakor pripročamo, da si odprete PayPal račun – je enostavno, brezplačno, varno in zagotovo vam bo prišlo prav še kdaj kje drugje.

Da, v naši recepciji na lokaciji lahko tudi osebno prevzamete in z gotovino ali plačilno kartico plačate darilni bon, vendar vas naprošamo, da se prej obvezno najavite.  Te dni so naši moderatorji igre precej zasedeni, saj se skupine vrstijo brez vmesnih prostih terminov, moderatorji medtem budno spremljamo igro. Zato nas prej pokličite na 031 33 44 88 ali nam pišite na e-mail: info@escape-room.si, da vnaprej pripravimo vašo unikatno kodo na darilnem bonu ter račun.
Naroči darilni bon