Prva detektivska agencija

Zgodba

V neposredni bližini glavne policijske postaje in sodišča – to pa je seveda pod streho Enigmariuma na Trdinovi ulici 8, je odprla vrata Prva detektivska agencija. Potem pa so namreč, nepričakovano, pa tudi malo nenadoma so poniknili, izpuhteli, no, na mah tako rečeno, vsi znani detektivi v mestu!  Vrata detektivske agencije so trdno zaklenjena in zlikovci si že manejo roke!

Tvoja misija

Nujno se iščejo detektivi in detektivski vajenci. Raziščite, kaj se dogaja, predvsem pa ponovno odklenite vrata agencije, da bo zlikovcem odklenkalo!

Za koga?

Izjemno veseli bomo tudi vseh mlajših detektivskih vajencev, ki si tu lahko privoščite ravno prav napeto praznovanje rojstnega dne (do torte se bo treba seveda prebiti), odrasla verzija te detektivske igre pa je odlična zabava za vso družino in seveda, za vse odrasle, ki ste še mladi po duši.  

Cena

Cena obiska sobe je 72€ (2-4 osebe) doplačilo 18€ za dodatno osebo. Naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
  3. Izberi način plačila – plačate lahko preko PayPal sistema ali kasneje na lokaciji

Jezik

Naše igre lahko igraš v ANGLEŠČINI ali SLOVENŠČINI. Izzivi in naloge so praviloma na simbolni ravni in jezikovno neodvisni.

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 031 33 44 88. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Osnovno igro za dva do štiri igralce preprosto rezervirajte spodaj – izberite le igro in termin.
Če bo v ekipi peti ali šesti igralec pa doplačilo 18€/igralca uredimo na lokaciji.