Cirkus®

skrivnostni primer izginulega slona

Zgodba

Stopi v čevlje cirkuškega ravnatelja, ki se mu je zgodilo nekaj naravnost neverjetnega! Tvoja naloga, ki tokrat vsebuje tudi elemente žive igre, bo odpotovali v daljno preteklost, ko se je v Ljubljani, prav v parku poleg Trdinove v cirkusu Kludsky zgodilo nekaj nezaslišanega.

Si si že od nekdaj želel pokukati za rdečo cirkuško zaveso? Vtakniti glavo v levje žrelo? Prežagati lepo asistentko? Metati nože, žonglirati, hoditi po vrvi in zganjati klovnovske norčije? V mesto je prišel Cirkus®!

Tvoja misija

Cirkuški ravnatelj je v težavah! Prav tu, v Ljubljani, prav v parku poleg Trdinove, je iz cirkusa Kludsky pobegnil slon! Odpotuj v preteklost in reši primer, ki bo spremenil tudi prihodnost. A pozor: morda po odigrani igri ne boš več tak kot prej.

Cena

Cena obiska sobe je 72€ (2-4 osebe); doplačilo 18€ za dodatno osebo. Naroči se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
  3. Izberi način plačila – plačate lahko preko PayPal sistema ali kasneje na lokaciji

Jezik

Naše igre lahko igraš v ANGLEŠČINI ali SLOVENŠČINI. Izzivi in naloge so praviloma na simbolni ravni in jezikovno neodvisni.

Če je termin, ki ga želiš rezervirati, zaseden in ne moreš priti v kakem drugem terminu, nas pokliči na 031 33 44 88. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Osnovno igro za dva do štiri igralce preprosto rezervirajte spodaj – izberite le igro in termin.
Če bo v ekipi peti ali šesti igralec pa doplačilo 18€/igralca uredimo na lokaciji.