Igrivo do večje zavzetosti – izobraževalni ESCAPE WORK(SHOP)

Kako povezati zaposlene v učinkovito ekipo, ki bo v zahtevnem poslovnem okolju dihala za skupen cilj – in se ob tem celo zabavala?  Predstavljamo novost: izobraževalno delavnico Escape Work(shop) ali  – z igrifikacijo do večje zavzetosti.

… od sodelavcev do timskih igralcev v enem (dopol)dnevu

Enigmarium predstavlja novost v svojem programu, ki smo jo razvili v sodelovanju s profesorji z Ekonomske fakultete v Ljubljani: Escape Work(shop).

V celostnem timbilding dogodku najprej preizkusite v zabavni igri pobega iz sobe.

Sledi interaktivna delavnica: skozi analizo in refleksijo se dotaknemo pomena igrifikacije in zabavologije kot pristopov, ki jih za razvoj kompetenc svojih zaposlenih in izboljšanje svojih poslovnih rezultatov uporabljajo tudi največja in najuspešnejša mednarodna podjetja kot so Google, Lego, naš Enigmarium in kmalu – tudi vaša organizacija  🙂

V interaktivni delavnici spoznavamo pristope, ki jih lahko praktično preizkusite v zaključni igri pobega ter se vrnete domov polni elana in novih idej.

PIŠITE NAM ZA VEČ>>

ESCAPE (WORK)SHOP - Z IGRO DO BOLJŠIH REZULTATOV IN VEČJE ZAVZETOSTI >>

Oglasite se nam na info@enigmarium.si ali pokličite na 031 33 44 88 in pripravili bomo program po vaši meri!
PIŠITE NAM ZA VEČ>>
KONTAKTIRAJTE NAS >>

Kadrovski managerji, pozor! GAMESTORMING V ENIGMARIUMU

Bi želeli s pomočjo “gamestrominga” z vašo ekipo skozi nabor igrivih orodij prevetriti poslovanje, pridobiti nove ideje in nov zagon?

Na posebej za vas prirejeni tematski delavnici lahko na izzive pogledamo na igriv način. Še posebej fino pa je, da se ob tem lahko celo zabavamo.

KONTAKTIRAJTE NAS >>

enigmarium-cas

Urnik in potek

Časovnica delavnice: Igrivi workshop poteka med 9:00 in 13:00 uro (oziroma časovnico lahko modularno prilagodimo vašim željam). Začne se z uvodnim pozdravom, sledi igra soba pobega, odmor s kavo in prigrizki ter interaktivna delavnica z glavnimi sklopi: Refleksija, Evalvacija, Igra, Igrifikacija, Kako nam to lahko koristi v vsakdanjem poslovnem ali zasebnem življenju.

Delavnica v kateri spoznate možnosti uporabe igrifikacije in zabavologije se (dodatni dogovor) lahko zaključi s še enim pobegom, v katerem boste že lahko preizkusili nove ideje.

Pišite nam za več >>

    NADALJUJ NA TEAMBUILDING PROGRAME >>

    SPOZNAJTE ENIGMARIUMOVE TEAMBUIDLING PROGRAME

    Igrifikacija po meri? Oglasite se nam na info@enigmarium.si ali pokličite na 031 33 44 88
    NADALJUJ NA TEAMBUILDING PROGRAME >>