Igrificirali smo grad! Da, ekipa Enigmarium® res ne počiva – danes vas razveseljujemo z novim izzivom! 

ESCAPE CASTLE SVETVINČENAT®  ali PRVI POBEG Z GRADU! 

Ste pripravljeni na izvirno adrenalinsko „escape“ pustolovščino? Skozi sedem zabavnih viteških preizkušenj boste spoznali zgodovino gradu in se ob tem izvrstno zabavali.  Grajski zidovi namreč varujejo veliko skrivnost, ki jo lahko odkrijejo le najbolj plemeniti, iznajdljivi, pošteni, predani in pogumni.

Boste rešili zapuščino skrivnostnega viteza in razvozlali skrivnost?

V zabavni pustolovščini v prečudovitem kaštelu Morosini Grimani v idiličnem Svetvinčenatu se lahko podate na unikatno in izvirno pustolovščino, ki združuje elemente “escape room” igre in “lova za zakladom”  – a najlepše je, da se zgodba dogaja v resničnem gradu in da se uganke zlivajo z resničnimi legendami in zgodovinskimi dejstvi, kar zagotavlja resnično “immersive” doživetje!   

Ponosni smo, da je ta inovativen pionirski projekt prve igrifikacije gradu (gamification), ki je oživil grad, zidove ter legende ter popestril ponudbo celotne občine, Opčina Svetvinčenat zaupala prav naši ekipi. Projekt je povsem izvirno (in zaščiteno avtorsko delo) in tudi inovacija na področju “escape iger”  – naj omenimo le inovacijo, da v kulturno dediščino nismo posegali – a v gradu lahko hkrati igra tudi do 6 ekip.

Pobeg zgradu še nikoli ni bil tako zabaven!

Spoznajte Escape castle Svetvinčenat® in preverite, ali ste iz pravega testa za viteza! 

Igro lahko odigrate v dvorcu Grimani v Svetvinčentu od 27.7 dalje vsak dan med 10.00 in 21.00 uro, več inforamacij na recepciji +385 (0) 52 384 318 ali E-mailu: info@grimanicastle.com
escape castle svetvičenat