Teambuilding v Enigmariumu: z igro do povezane ekipe!

V današnjem času je vse bolj pomembno, da se med seboj povezujemo in ne tekmujemo – prav zato smo v Enigmariumu namesto klasičnih tekmovalnih teambuilding izzivov razvili vrsto igrivih programov, ki bi jim lahko rekli tudi “TEAM BONDING”.

Spoznajte Enigmariumove TEAMBUILDING PROGRAME ZA VSAK OKUS, ZA VSE PRIMERE IN RAZMERE IN ZA VSE PRILOŽNOSTI. Prednovoletna druženja, teambuildingi, rojstni dnevi, zaroke, šolski dnevi dejavnosti, kongresne aktivnosti / zunaj, znotraj ali online / za male ali velike skupine in za mlade in mlade po srcu 🙂 

Teambuilding programi za popoln pobeg od rutine:

Pokliči nas

Ker se termini hitro napolnijo, predlagamo čimhitrejšo izbiro programa ter potrditev in rezervacijo vašega teambuildinga! Pokličite nas na 031 33 44 88 ali pišite na info@escape-room.si

Pokliči nas

1. ESCAPE TEAMBUILDING ENIGMARIUM® (»KLASIČEN« INDOOR PROGRAM)

Obisk Escape Rooma Enigmarium® je izvrsten teambuilding tudi za večje skupine!
V najbolj priljubljenih in najbolje ocenjenih sobah pobega vas čaka preverjeno navdušujoča izkušnja – le od vas bo odvisno, ali boste uspeli rešiti misijo. Brez skrbi, naši gamemastri priskočijo na pomoč z namigi, zabava je zagotovoljena!

Razdelimo vas v manjše ekipe in zaklenemo v različne sobe pobega. Vsako sobo osebno vodi nadzornik igre – vaš gamemaster. Za vaš dogodek v želenem terminu rezerviramo celoten center in uskladimo termine tako, da s pobegi pričnete hkrati, čas dogodka podaljšamo, po pobegih je na razpolago naš prostor za druženje. Dogodek lahko nadgradimo z dodatno skupno uganko – personificirano sestavljanko, opremljeno npr. z logotipom vašega podjetja ali motom teambuilding dogodka!

Lokacija: Trdinova 8, Ljubljana (tudi na Turnerjeva 17, Maribor)
Trajanje: neto 60 minut, bruto 120 min
Število oseb: od 8 do 24 (+ dodatno, če vključimo sobe na drugih lokacijah v centru LJ.)
Okvirna cena: 25 € + DDV/osebo; zahtevajte ponudbo!

Piši nam

2. NOVO: TEAMBUILDING ZMAJEVA ŠIFRA (OUTDOOR ali ONLINE / HIBRIDNO)

Vrhunski teambuilding, igrificirana zabavna pustolovščina in ogled strogega centra Ljubljane v enem – ne glede na to, ali dogodek poteka v živo ali online! Po uvodnem nagovoru vodje igre se igralci odpravijo peš, v manjših skupinah po stopinjah zmajev, ali pa – v kolikor konferenca/dogodek poteka preko ZOOMa –  na mestne ulicah pošljejmo avatourja – vodiča opremljenega s kamero, ki postane oči naših igralcev, da lahko v mestu odkrijejo uganke, si ogledajo znamenitosti in rešijo naloge.

Povsem nova, zabavna igra, polna ugank zlitih z mestno zgodovino in legendami, poteka prek aplikacije na mobilnem telefonu. V enourni, približno 1,5 kilometra dolgi pustolovščini v starem mestnem jedru, se udeleženci odpravijo po poteh ljubljanskih zmajev in si na igriv ter vključujoč način ogledajo največje mestne znamenitosti in spoznajo zmajevo skrivnost. Odličen teambuilding program, ki vključuje kulturno zgodovino, igričarske prvine in najlepše mestne znamenitosti.

Lokacija: Mestni trg/Krekov trg, Ljubljana
Trajanje: 75 do 90 minut
Število oseb: od 8 do +100
Okvirna cena: 25 € + DDV/osebo; zahtevajte ponudbo!

Piši nam

3. NOVO: TEAMBUILDING – PO SLEDEH POVODNEGA MOŽA (OUTDOOR, NA LADJICI)

Zapeljite se z ladjico po Ljubljanici in preko igre v kombinaciji zabavnega teambuildinga – »boat kviza« spoznajte skrivnosti Ljubljane in Povodnega moža, skrivnostnega bitja, ki živi v globinah reke.

Moderirani program se prične na zbornem mestu v središču Ljubljane. Večje skupine razdelimo na manjše ekipe, določimo vodje skupin in se vkrcamo na turistične ladjice. Med slikovitim enournim boat-tripom po Ljubljanici, poteka zabaven kviz poln duhovitih vprašanj, povezanih z legendami in Ljubljano. Pred izkrcanjem proglasimo in nagradimo zmagovalce.

Možnost izbire plovila. Možnost cateringa. Možnost prilagajanja vsebine teambuildinga in vprašanj kviza branži podjetja.

Lokacija: Nabrežje Ljubljanice, Ljubljana
Trajanje: neto 60 minut, bruto 90 min
Število oseb: od 15 do +100
Okvirna cena: 25 €+ DDV/osebo; zahtevajte ponudbo!

Piši nam

4. TEAMBUILDING UNLOCK® LJUBLJANA (»KLASIČEN« OUTDOOR PROGRAM)

Kaj? Res še niste odigrali naše igre Unlock® Ljubljana? Ne odlašajte: v izvirni urbani pustolovščini vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – na svež zrak!

Na igrivem popotovanju skozi mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti nekdanjih meščanov, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti in se pri tem super zabavali! Čaka vas nepozabna avantura v super družbi. Zberite ekipo in rezervirajte nepozabno teambuilding dogodivščino!

Za teambildinge igro nadgradimo z dodatnimi presenečenji.

Lokacija: Robbov vodnjak pred Mestno hišo, Ljubljana (pa tudi v Mariboru, Laškem, Slovenj Gradcu, Tolminu, Bledu, Slovenski Bistrici, Zagrebu!)
Trajanje: neto 60 minut, bruto 90 min
Število oseb: od 4 do +100
Okvirna cena: 25 €+ DDV/osebo; zahtevajte ponudbo!

Piši nam

5. ONLINE TEAMBUILDING PROGRAMI ENIGMARIUM® (ONLINE)

Če vi ne morete obiskati naših vznemirljivih teambuilding iger – lahko pridejo igre k vam! Tu vsak pride na svoj račun – v napetih izzivih boste pozabili, da niste v istem prostoru – padli boste noter in se izvrstno zabavali! Virtualni teambuildingi so odlična rešitev za izgradnjo pristnih odnosov med sodelavci v času, ko delamo od doma. Delo doma je osamljeno in včasih dolgočasno – zato so virtualne timske zgodbe izjemno pomembne – izboljšajo komunikacijo in sodelovanje, hkrati pa gradijo prijateljstva in pripadnost. Ni boljšega kot skupno doživetje in skupna zmaga! Izberite teambuilding program, ki bo na kožo pisan prav vaši ekipi: bodisi doživetje, kjer bodo na preži vsi vaši čuti – Sensperience, zabavna sodelovalna igra Piramida, napeta drama The Verdict – kjer stopite v čevlje porotnika na sodišču in bo le od vaših odločitev odvisna usoda obdolženca ali Skrivnostna ladja Nautilus, ki na zabaven vključuje igrive naloge ter domišlijo celotne ekipe.

Lokacija: https://online.enigmarium.si/; od kjerkoli 
Trajanje: od 60 do 120 min
Število oseb: od 5 do +100
Okvirna cena: od 17 €+ DDV/osebo naprej; zahtevajte ponudbo!

Piši nam

6. KOMBINIRANI / CUSTOM PROGRAMI ZA DO 400 OSEB HKRATI

a) Kombinirani programi lahko vključujejo več različnih programov – primer 400 udeležencev septembra v Ljubljani: del igralcev odigra Unlock, del igralcev odigra Zmajevo šifro, del jih odigra kviz na Ljubljanici.

b) Primer »Custom« programa za aktivacijo: primer »Mladi In Castra«, 280 učencev, septembra v Ajdovščini.
V okviru projekta spodbujanja ustvarjalnega in inovativnega razmišljanja se je 280 učencev osmih in devetih razredov iz okoliških osnovnih šol (v manjših skupinah v petih dneh) spoznavalo z različnimi poklicnimi usmeritvami. Za ogrevanje in aktivacijo so preizkusili v posebej zato razvitih igrah z elementi sobe pobega. S pomočjo reševanja izzivov in ugank v povezavi s posameznim poklicem ter predvsem s sodelovanjem so prišli do ‘ključa’ – navdihujoče zgodbe enega od šestih lokalnih uspešnih podjetnikov, sledila je delavnica. Z uporabo igrifikacije do aktivacije!

Lokacija: po dogovoru
Trajanje: po dogovoru
Število oseb: po dogovoru
Okvirna cena: po ponudbi

Piši nam

Obljubljamo nepozabno zabavo, v kateri bodo udeleženci razvijali spretnosti in nova znanja, izboljševali prilagodljivost, predvsem pa  komunikacijo ob novih nepoznanih situacijah, timsko razvijali strategije ter s skupnim sodelovanjem osvajali cilje, se ob tem še bolj povezovali in odlično ter zdravo pozabavali.

Udeleženci teambuildinga vstopijo v naše igre kot posamezniki, ven pa pridejo kot ekipa!

Pokliči nas

Ker se termini hitro napolnijo, predlagamo čimhitrejšo izbiro programa ter potrditev in rezervacijo vašega teambuildinga! Pokličite nas na 031 33 44 88 ali pišite na info@escape-room.si

Pokliči nas

*obisk sobe pobega je lahko rešitev tudi ob morebitni omejitvi druženja na manjše skupine, saj naše igre že tako potekajo v manjših skupinah – s tem  dosežemo, da res čisto vsak član pride na svoj račun, kar ekipo dodatno poveže.