Online igre in teambuilding

Najbolj priljubljene igre zdaj online! Teambuildingi, praznovanja rojstnih dni, zabavni večeri s prijatelji ali družino ... ter prednovoletna druženja 2020 - tudi letos, ne glede na vse!

Pokličite na 031 33 44 88 ali obiščite našo spletno stran za online igre.

Online igre in teambuilding

Team building v Enigmarium-u – nepozabna izkušnja!

Obisk Escape Rooma Enigmarium® je izvrsten team building tudi za večje skupine! V tekmovalnem poslovnem svetu postaja vsak dan bolj pomembno, da se med seboj povezujemo in ne, da tekmujemo – morda bi prav zato lahko rekli, da gre v primeru pobega iz escape rooma za “TEAM BONDING”!

Escape-Room-Ljubljana-team-building-pilates-Tanergija

Obljubljamo nepozabno zabavo, v kateri bodo udeleženci razvijali spretnosti in nova znanja ter izboljševali prilagodljivost.

Predvsem pa bodo krepili komunikacijo ob novih nepoznanih situacijah, timsko razvijali strategije ter s sodelovanjem osvajali cilje, se ob tem še bolj povezovali ter odlično in zdravo zabavali!

In si želeli še 🙂

Dobro je vedeti: pravo escape room izkušnjo oz. izkušnjo “pobega iz sobe” lahko doživite le v vrhunsko zasnovani igri, ki poteka v majhnih skupinah (do največ 6 oseb) in to vseh 60 minut, saj je dramaturgija skrbno premišljena do zadnje pike in stopnjevana vse do razpleta. Le tako resnično sodeluje vsak, vsi pridejo na svoj račun – zanke so zasnovane raznoliko, sam potek pa skrbno načrtovan. Tako bo vsak član ekipe dejavno prispeval k zmagi. Na ta način se razvija tisto pravo sodelovanje, ekipni duh in krepi komunikacija.

Pišite nam

Vas zanima, kako na zabaven način povezati svoje zaposlene v učinkovito ekipo?

Pokličite na 031 33 44 88 ali nam pišite, da lahko pripravimo vašim željam najbolj ustrezen program.
Pišite nam

Izkušnje potrjujejo, da bodo udeleženci Team Building Escape room ENIGMARIUM® po odigrani igri še bolj povezani in uigrani!

Sodelovanje in skupna zmaga bo pomagala k novemu poletu in osvežitvi odnosov, le to pa k zadovoljstvu in boljšem počutju na delovnem mestu – vse skupaj pa seveda pozitivno vpliva na storilnost in učinkovitost!

Če letos iščete drugačen timbilding, s katerim se bo vaša ekipa še bolj povezala - ter se ob tem izjemno zabavala - je Escape Room Enigmarium zagotovo pravi odgovor!

Pišite nam
Pišite nam

Preverite ponudbo za velike skupine

Ponujamo vam izvrstno možnost izvedbe »pobega iz sobe« oz. team buildinga za večje skupine. Po novem razpolagamo s 6 zabavnimi preizkušnjami  v centru Ljubljane, kamor lahko zaklenemo do 35 oseb hkrati! V manjšem obsegu so team buildingi izvedljivi tudi v Mariboru (na Turnerjevi) in na drugih lokacijah Laško, Slovenj Gradec in Murska Sobota (po 5 oseb hkrati). In še ena novost: igro pobega lahko nadgradimo z uganko – sestavljanko, opremljeno z logotipom vašega podjetja! Ponujamo vam različne pakete, lahko pa za vas priredimo unikaten dogodek po vaših željah.

– vstopnina v escape room Enigmarium®; sobe po izbiri, do 5 oseb/sobo
– možnost podjetju prilagojene dodatne uganke/sestavljanke (logotip ali sporočilo)
– prilagajanje terminov za hkratni pobeg na različnih lokacijah (v primeru, da je udeležencev več kot 30)
– organizacija (žreb skupin, koordinacija dogodka,…)
– faktura na podjetje

– dvojna vstopnina v escape room Enigmarium®; sobe po izbiri, do 5 oseb (vsaka skupina v dve sobi!)
– prilagajanje terminov za hkratni pobeg na različnih lokacijah ( v primeru, da je udeležencev več kot 30)
– organizacija (žreb skupin, koordinacija dogodka,…)
– faktura na podjetje

Delavnica pobega: Od sodelavcev do timskih igralcev v enem dnevu

Vas zanima kako povezati svoje zaposlene in iz njih ustvariti še bolj učinkovito ekipo, ki v zahtevnem poslovnem okolju diha skupaj za en cilj? Enostavno. Zaklenite jih v sobo, dajte jim 60 minut časa in počakajte, da se rešijo. Ven bo prišel pravi team, ki se bo z veseljem zoperstavil novim izzivom!

V sodelovanju z dr. Tomažem Kolarjem smo razvili praktičen program, kjer se na zabaven način naučimo prenesti elemente igre v delovno ali domače okolje – ter postati učinkovitejši.

Klik za več >> http://escape-room.si/izobrazevanje/

Poleg šestih izvirnih preizkušenj v Ljubljani, ter petih v Mariboru, vas ekipa Enigmarium® vabi, da se preizkusite tudi v napeti pustolovski igri “UNLOCK LJUBLJANA“, ki poteka na prostem po starem mestnem jedru. Tudi ta igra poteka v skupinah po največ pet oseb.
Novost je naša ponudba UNLOCK LJUBLJANA ZA VELIKE SKUPINE (do 100 oseb hkrati). Igro smo nadgradili z atraktivnim orodjem – večkrat zaklenjeno knjigo, s pomočjo katere udeleženci rešujejo uganke in postopoma razkrivajo pot do končne rešitve. Igra je na voljo za izvedbo v LJUBLJANI, MARIBORU, LAŠKEM, SLOVENJ GRADCU in ZAGREBU. Naše novo orodje omogoča jezikovna in tematska prilagajanja igre željam naročnika, kot tudi izvedbo na drugih lokacijah. UNLOCK »A LA CARTE«, torej. Zahtevajte ponudbo!

– zbor vseh udeležencev npr.: na na Trdinovi ulici, razdelitev v ekipe, razlaga navodil in začetek pobegov
– po pobegih sledi slikanje ekip in klepet. Udeleženci se nato naberejo v našem prostoru za druženje, kjer lahko uživajo v pogostitvi, porsonificirani uganki ali pa svoj program nadaljujejo v bližnji biljardni hiši.

Pogostitev (catering preko našega ponudnika)
Vodeni ogled mestnega središča (licencirani vodič vam razkaže manj znane mestne znamenitosti)
Dodatni organizator za velike skupine
Personificirana dodatna uganka

Za personificiranje dodatne uganke potrebujemo npr. logotip vašega podjetja (ali kaj drugega po vaši zamisli). Igra poteka tako, da igralci – reševalci nalog, v vseh sobah že med igro najdejo posamezne koščke sestavljanke, zadnja naloga pa je skupna, in ko se sestavi, se ob spremljavi svetlobnih in zvočnih efektov odpre zadnji predal, kamor lahko spravimo vaša poslovna darilca ali presenečenje (v vsakem primeru pa naše badge za uspešen pobeg). S tem se dogodek na simbolni ravni poveže z vašim podjetjem, hkrati je to primeren trenutek za nazdraviti, zato tudi našo mini pogostitev tempiramo za takrat.

Pokličite nas: 031 33 44 88 ali nam pišite: info@escape-room.si