Teambuilding v Enigmariumu: z igro do povezane ekipe!

V današnjem času je vse bolj pomembno, da se med seboj povezujemo in ne tekmujemo – prav zato smo v Enigmariumu namesto klasičnih tekmovalnih teambuilding izzivov razvili vrsto igrivih programov, ki bi jim lahko rekli tudi “TEAM BONDING”.

Spoznajte Enigmariumove TEAMBUILDING PROGRAME ZA VSAK OKUS, ZA VSE PRIMERE IN RAZMERE IN ZA VSE PRILOŽNOSTI.

Prednovoletna druženja, teambuildingi, rojstni dnevi, zaroke, šolski dnevi dejavnosti, zunaj, znotraj ali online / za male ali velike skupine in za mlade in mlade po srcu 🙂 

Za kongresne udeležence iz tujine pa imamo v Enigmarium® extraordinary experiences širok nabor igrificiranih mestnih pustolovskih tur, kjer na igriv način spoznajo mestne znamenitosti in zgodovino.

Teambuilding programi za popoln pobeg od rutine:

Pišite za prospekt ali več informacij!

Pišite nam za pregleden prospekt, ali pokličite za več: 031 33 44 88

Pišite za prospekt ali več informacij!

1. ESCAPE TEAMBUILDING ENIGMARIUM® (»KLASIČEN« INDOOR PROGRAM)

Team building ljubljana - skupina v sobi pobega

Obisk Escape Rooma Enigmarium® je izvrsten teambuilding tudi za večje skupine!
V najbolj priljubljenih in najbolje ocenjenih sobah pobega vas čaka preverjeno navdušujoča izkušnja – le od vas bo odvisno, ali boste uspeli rešiti misijo. Brez skrbi, naši gamemastri priskočijo na pomoč z namigi, zabava je zagotovoljena!

Razdelimo vas v manjše ekipe in zaklenemo v različne sobe pobega. Vsako sobo osebno vodi nadzornik igre – vaš gamemaster. Za vaš dogodek v želenem terminu rezerviramo celoten center in uskladimo termine tako, da s pobegi pričnete hkrati, čas dogodka podaljšamo, po pobegih je na razpolago naš prostor za druženje. Dogodek lahko nadgradimo z dodatno skupno uganko – personificirano sestavljanko, opremljeno npr. z logotipom vašega podjetja ali motom teambuilding dogodka!

Lokacija: Trdinova 4 in 8, Ljubljana (tudi na Turnerjeva 17, Maribor)
Trajanje: 60 -120 min
Število oseb: od 8 do 42  (+ dodatno, če vključimo sobe na drugih lokacijah v centru LJ.)
Okvirna cena: 25 € na osebo (+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

2. TEAMBUILDING – IGRIFICIRANA MESTNA TURA –  UNLOCK® (»KLASIČEN« OUTDOOR PROGRAM)

Kaj? Res še niste odigrali naše igre Unlock®? Ne odlašajte: v izvirni urbani pustolovščini vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – na svež zrak!

Na igrivem popotovanju skozi mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti mesta, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti in se pri tem super zabavali! Čaka vas nepozabna avantura v super družbi. Zberite ekipo in rezervirajte nepozabno teambuilding dogodivščino!

Za teambildinge igro nadgradimo z dodatnimi presenečenji in personifikacijo.

Lokacija: Robbov vodnjak pred Mestno hišo, Ljubljana (pa tudi v Mariboru, Laškem, Slovenj Gradcu, Tolminu, Bledu, Slovenski Bistrici, Zagrebu!)
Trajanje: neto 60 minut, bruto 90 min
Število oseb: od 10 do +100
Okvirna cena: 25 € na osebo (+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

Unlock team building po Ljubljani

3. NOVO: TEAMBUILDING ZMAJEVA ŠIFRA (OUTDOOR)

Vrhunski teambuilding, igrificirana zabavna pustolovščina in ogled strogega centra Ljubljane v enem.  Po uvodnem nagovoru vodje igre se igralci odpravijo peš, v manjših skupinah po stopinjah zmajev, da lahko v mestu odkrijejo uganke, si ogledajo znamenitosti in rešijo naloge – in na koncu morda celo srečajo zmaja!

Povsem nova, zabavna igra, polna ugank zlitih z mestno zgodovino in legendami, poteka prek aplikacije na mobilnem telefonu. V enourni, približno 1,5 kilometra dolgi pustolovščini v starem mestnem jedru, se udeleženci odpravijo po poteh ljubljanskih zmajev in si na igriv ter vključujoč način ogledajo največje mestne znamenitosti in spoznajo zmajevo skrivnost. Odličen teambuilding program, ki vključuje kulturno zgodovino, igričarske prvine in najlepše mestne znamenitosti.

Po naročilu lahko igro dodatno prilagodimo (personificiramo) vaši skupini.

Lokacija: Mestni trg/Krekov trg, Ljubljana
Trajanje: 75 do 90 minut
Število oseb: od 20 do +100
Okvirna cena: 18€ na osebo (+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

team building Ljubljana, Zmajeva šifra primerno za velike skupine

4. NOVO! WINESPERIENCE® ART

Winesperience® Art je sproščujoče in zabavno druženje, kjer pod vodstvom slikarjev, v družbi prijateljev in kozarčka izbornega vina ustvarite svojo slikarsko mojstrovino, ki jo ponosno odnesete domov.

V inovativni delavnici WINESPERIENCE® ART se ob zabavnem in ustvarjalnem druženju prelevite v pravega slikarja in poznavalca vin. Koncept druženja in slikanja smo nadgradili s spoznavanjem slovenskega vinskega bogastva.  Gre za prvega od programov – gradnikov krovnega projekta promocije slovenskih vinskih zgodb: Winesperience® Slovenija, ki nastaja pod okriljem ekipe Enigmarium® extraordinary experiences.

Dve urici z izkušenim umetniškim vodstvom (brez skrbi, vodimo vas korak za korakom), obogatenim s spoznavanjem vin pod vodstvom sommelierja in ob druženju s prijatelji, sodelavci ali spoznavanju novih obrazov bosta minili kot blisk. In ne le to: sami boste naslikali krasen akvarel, ki ga boste ponosno odnesli s seboj domov. Vse, kar potrebujete – od platna do čopiča vas čaka na lokaciji, vi samo rezervirajte termin in se pripravite na zabavno doživetje!

Location: Ljubljana, Trdinova 4 – do 20 udeležencev / ali na vaši lokaciji
Kdaj: po predhodni rezervaciji
Trajanje: 120 – 180 minut
Število udeležencevs: 10 – 35
Cena: 490€ do 10 udeležencev + 35€ na osebo za večje skupine

(+ DDV, če gre za dodatno personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

Teambuilding ideja - Winesperience sproščujoče in zabavno druženje, kjer pod vodstvom slikarjev ustvarite svojo sliko.

5. ONLINE TEAMBUILDING PROGRAMI ENIGMARIUM® (ONLINE)

Če vi ne morete obiskati naših vznemirljivih teambuilding iger – lahko pridejo igre k vam! Tu vsak pride na svoj račun – v napetih izzivih boste pozabili, da niste v istem prostoru – padli boste noter in se izvrstno zabavali! Virtualni teambuildingi so odlična rešitev za izgradnjo pristnih odnosov med sodelavci v času, ko delamo od doma. Delo doma je osamljeno in včasih dolgočasno – zato so virtualne timske zgodbe izjemno pomembne – izboljšajo komunikacijo in sodelovanje, hkrati pa gradijo prijateljstva in pripadnost. Ni boljšega kot skupno doživetje in skupna zmaga! Izberite teambuilding program, ki bo na kožo pisan prav vaši ekipi: bodisi doživetje, kjer bodo na preži vsi vaši čuti – Sensperience, zabavna sodelovalna igra Piramida, napeta drama The Verdict – kjer stopite v čevlje porotnika na sodišču in bo le od vaših odločitev odvisna usoda obdolženca ali Skrivnostna ladja Nautilus, ki na zabaven vključuje igrive naloge ter domišlijo celotne ekipe.

Lokacija: https://online.enigmarium.si/; od kjerkoli 
Trajanje: od 60 do 120 min
Število oseb: od 5 do +100
Okvirna cena: od 17 €+ DDV/osebo naprej; zahtevajte ponudbo!

6. TEAMBUILDING – KVIZ “PO SLEDEH POVODNEGA MOŽA” (OUTDOOR, NA LADJICI)

Zapeljite se z ladjico po Ljubljanici in preko zabavnega Enigmakviza odkrivajte skrivnosti mitov, legend, misterijev … vse do Povodnega moža, skrivnostnega bitja, ki živi v globinah reke.

Moderirani program se prične na zbornem mestu v središču Ljubljane. Večje skupine razdelimo na manjše ekipe, določimo vodje skupin in se vkrcamo na turistične ladjice. Med slikovitim enournim boat-tripom po Ljubljanici, poteka zabaven kviz poln duhovitih vprašanj, povezanih z misteriji, legendami in Ljubljano. Pred izkrcanjem proglasimo in nagradimo zmagovalce.

Možnost izbire plovila. Možnost cateringa. Možnost prilagajanja vsebine teambuildinga in vprašanj kviza branži podjetja.

Lokacija: Nabrežje Ljubljanice, Ljubljana
Trajanje: neto 60 minut, bruto 90 min
Število oseb: od 20 do +100
Okvirna cena: 25 €/ osebo (+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

7. KOMBINIRANI / CUSTOM PROGRAMI ZA DO 500 OSEB HKRATI

a) Kombinirani programi lahko vključujejo več različnih programov – primer 400 udeležencev septembra v Ljubljani: del igralcev odigra Unlock, del igralcev odigra Zmajevo šifro, del jih odigra kviz na Ljubljanici.

b) Primer »Custom« programa za aktivacijo: primer »Mladi In Castra«, 280 učencev, septembra v Ajdovščini.
V okviru projekta spodbujanja ustvarjalnega in inovativnega razmišljanja se je 280 učencev osmih in devetih razredov iz okoliških osnovnih šol (v manjših skupinah v petih dneh) spoznavalo z različnimi poklicnimi usmeritvami. Za ogrevanje in aktivacijo so preizkusili v posebej zato razvitih igrah z elementi sobe pobega. S pomočjo reševanja izzivov in ugank v povezavi s posameznim poklicem ter predvsem s sodelovanjem so prišli do ‘ključa’ – navdihujoče zgodbe enega od šestih lokalnih uspešnih podjetnikov, sledila je delavnica.

V kolikor bi vas zanimalo uporabiti principe igrifikacije za aktivacijo vaše ciljne skupine, smo zagotovo najboljši naslov z največ referencami.

Kontaktirajte nas! 031 33 44 88 / info@enigmarium.si

8. TEAMBUILDING – IZOBRAŽEVANJE – ESCAPE WORK(shop)

… od sodelavcev do timskih igralcev v enem dnevu
Escape Room Enigmarium predstavlja novost v svojem programu, ki smo jo razvili v sodelovanju z dr. Tomažem Kolarjem, profesorjem na Ekonomski fakulteti v Ljubljani: Escape Work(shop).
V celostnem timbilding dogodku se udeleženci najprej preizkusijo v zabavni igri pobega iz sobe. Zatem skozi analizo in refleksijo spoznajo pomen igrifikacije in zabavologije kot pristopov, ki jih za razvoj kompetenc svojih zaposlenih in izboljšanje svojih poslovnih rezultatov uporabljajo tudi največja in najuspešnejša mednarodna podjetja, kot so Google, Red Bull in Lego.

Obljubljamo nepozabno zabavo, v kateri bodo udeleženci razvijali spretnosti in nova znanja, izboljševali prilagodljivost, predvsem pa  komunikacijo ob novih nepoznanih situacijah, timsko razvijali strategije ter s skupnim sodelovanjem osvajali cilje, se ob tem še bolj povezovali in odlično ter zdravo pozabavali.

Udeleženci teambuildinga vstopijo v naše igre kot posamezniki, ven pa pridejo kot ekipa!

Pokliči nas

Ker se termini hitro napolnijo, predlagamo čimhitrejšo izbiro programa ter potrditev in rezervacijo vašega teambuildinga! Pokličite nas na 031 33 44 88 ali pišite na info@escape-room.si

Pokliči nas

*obisk sobe pobega je lahko rešitev tudi ob morebitni omejitvi druženja na manjše skupine, saj naše igre že tako potekajo v manjših skupinah – s tem  dosežemo, da res čisto vsak član pride na svoj račun, kar ekipo dodatno poveže.