Team building2018-12-03T19:24:51+02:00

Team building v Enigmarium-u – nepozabna izkušnja!

Obisk Escape Rooma Enigmarium® je izvrsten team building tudi za večje skupine! V tekmovalnem poslovnem svetu postaja vsak dan bolj pomembno, da se med seboj povezujemo in ne, da tekmujemo – morda bi prav zato lahko rekli, da gre v primeru pobega iz escape rooma za “TEAM BONDING”!

Pišite nam

Vašo ekipo vabimo na obisk šestih (lahko pa tudi večih) najboljših ljubljanskih escape roomov hkrati (ali štirih v Mariboru) oziroma do 30+ oseb v istem terminu – ne glede na vreme!

Pokličite na 031 33 44 88 ali nam pišite, da lahko pripravimo vašim željam najbolj ustrezen program.
Pišite nam
Escape-Room-Ljubljana-team-building-pilates-Tanergija

Obljubljamo nepozabno zabavo, v kateri bodo udeleženci razvijali spretnosti in nova znanja ter izboljševali prilagodljivost.

Predvsem pa bodo krepili komunikacijo ob novih nepoznanih situacijah, timsko razvijali strategije ter s skupnim sodelovanjem osvajali cilje, se ob tem še bolj povezovali ter odlično in zdravo zabavali!

In si želeli še 🙂

Dobro je vedeti: pravo escape room izkušnjo oz. izkušnjo “pobega iz sobe” lahko doživite le v vrhunsko zasnovani igri, ki poteka v majhnih skupinah (do največ 6 oseb) in to vseh 60 minut, saj je dramaturgija skrbno premišljena do zadnje pike in stopnjevana vse do razpleta. Le tako resnično sodeluje vsak, vsi pridejo na svoj račun – zanke so zasnovane raznoliko, sam potek pa skrbno načrtovan. Tako bo vsak član ekipe dejavno prispeval k zmagi. Na ta način se razvija tisto pravo sodelovanje, ekipni duh in krepi komunikacija.

Pišite nam

Vas zanima, kako na zabaven način povezati svoje zaposlene v učinkovito ekipo?

Pokličite na 031 33 44 88 ali nam pišite, da lahko pripravimo vašim željam najbolj ustrezen program.
Pišite nam

Izkušnje potrjujejo, da bodo udeleženci Team Building Escape room ENIGMARIUM® po odigrani igri še bolj povezani in uigrani!

Sodelovanje in skupna zmaga bo pomagala k novemu poletu in osvežitvi odnosov, le to pa k zadovoljstvu in boljšem počutju na delovnem mestu – vse skupaj pa seveda pozitivno vpliva na storilnost in učinkovitost!

Pišite nam

Če letos iščete drugačen timbilding, s akterim se bo vaša ekipa še bolj povezala - ter se ob tem izjemno zabavala - je Escape Room Enigmarium zagotovo pravi odgovor!

Pišite nam

Preverite ponudbo za velike skupine

Ponujamo vam izvrstno možnost izvedbe »pobega iz sobe« oz. team buildinga za večje skupine. Po novem razpolagamo s 6 sobami v centru Ljubljane (5 na Trdinovi, 1 na Poljanski), kamor lahko naenkrat zaklenemo do 30 oseb! V manjšem obsegu so team buildingi izvedljivi tudi v Mariboru (1 soba na Vetrinjski in 3 na Turnerjevi). V zimskem času pa je na voljo tudi Escape Igloo® v Kranjski Gori. In še ena novost: igro pobega lahko nadgradimo z uganko – sestavljanko, opremljeno z logotipom vašega podjetja! Ponujamo vam različne pakete, lahko pa za vas priredimo unikaten dogodek po vaših željah.
– vstopnina v escape room Enigmarium®; sobe po izbiri, do 5 oseb/sobo
– možnost podjetju prilagojene dodatne uganke/sestavljanke (logotip ali sporočilo)
– mini pogostitev (pijača dobrodošlice + izbor slanih prigrizkov)
– prilagajanje terminov za hkratni pobeg na različnih lokacijah
– organizacija (žreb skupin, koordinacija dogodka,…)
– faktura na podjetje
– dvojna vstopnina v escape room Enigmarium®; sobe po izbiri, do 5 oseb (vsaka skupina v dve sobi!)
– samopostrežni catering – fingerfoods + čaj, kava, sok, voda (ali penina)
– prilagajanje terminov za hkratni pobeg na različnih lokacijah
– organizacija (žreb skupin, koordinacija dogodka,…)
– faktura na podjetje

Delavnica pobega: Od sodelavcev do timskih igralcev v enem dnevu

Vas zanima kako povezati svoje zaposlene in iz njih ustvariti še bolj učinkovito ekipo, ki v zahtevnem poslovnem okolju diha skupaj za en cilj? Enostavno. Zaklenite jih v sobo, dajte jim 60 minut časa in počakajte, da se rešijo. Ven bo prišel pravi team, ki se bo z veseljem zoperstavil novim izzivom?

V sodelovanju z dr. Tomažem Kolarjem smo razvili praktičen program, kjer se na zabaven način naučimo prenesti elemente igre v delovno ali domače okolje – ter postati učinkovitejši.

Klik za več >> http://escape-room.si/izobrazevanje/

Poleg šestih izvirnih sob pobega v Ljubljani, ter štirih sob v Mariboru, vas ekipa Enigmarium® vabi, da se preizkusite tudi v napeti pustolovski igri “UNLOCK LJUBLJANA“, ki poteka na prostem po starem mestnem jedru. Tudi ta igra poteka v skupinah po največ pet oseb.
Novost je naša ponudba UNLOCK LJUBLJANA ZA VELIKE SKUPINE (do 100 oseb in več hkrati). Igro smo nadgradili z atraktivnim orodjem – večkrat zaklenjeno knjigo, s pomočjo katere udeleženci rešujejo uganke in postopoma razkrivajo pot do končne rešitve. Igra je na voljo za izvedbo v LJUBLJANI, v pripravi sta različici za MARIBOR in ZAGREB. Naše novo orodje omogoča jezikovna in tematska prilagajanja igre željam naročnika, kot tudi izvedbo na drugih lokacijah. UNLOCK »A LA CARTE«, torej. Zahtevajte ponudbo!
– zbor vseh udeležencev npr.: na Prešernovem trgu do 17:30; naš gamemaster – koordinator izžreba in razdeli v 5 skupin po 4 do 5 oseb ter jim razdeli zemljevide
– skupine se napotijo proti sobam (na Trdinovo, Trubarjevo, na Poljansko; vse v območju 5 minut sprehoda)
– termine na lokacijah prilagodimo tako, da vsi pričnete s pobegi hkrati (17:45)
– po dobri uri (18:45/19:00), zbor v vaši režiji za nadaljevanje druženja, ali naš dodatni program cateringa, ki lahko, glede na številčnost vaše skupine poteka na različnih lokacijah. Za skupine do 25 oseb imamo dobro rešitev v partnerskem lokalu Vrtnica Bar na Trdinovi. Za večje skupine pa priporočamo City Hotel, kjer ponujamo ekvivalenten program
Mini pogostitev (pijača dobrodošlice + izbor slanih prigrizkov)
Samopostrežni catering – fingerfoods + čaj, kava, sok, voda (ali penina)
Vodeni ogled mestnega središča (licencirani vodič vam razkaže manj znane mestne znamenitosti)
Nadgradnja dogodka – prisotnost psihologa – strokovna evalvacija
Dodatni organizator za velike skupine
Za personificiranje dodatne uganke potrebujemo npr. logotip vašega podjetja (ali kaj drugega po vaši zamisli), lahko pa tudi sami pripravimo »zmagovalni« napis. Igra poteka tako, da igralci – reševalci nalog, v vseh sobah že med igro najdejo posamezne koščke sestavljanke, zadnja naloga pa je skupna, in ko se sestavi, se ob spremljavi svetlobnih in zvočnih efektov odpre zadnji predal, kamor lahko spravimo vaša poslovna darilca ali presenečenje (v vsakem primeru pa naše badge za uspešen pobeg). S tem se dogodek na simbolni ravni poveže z vašim podjetjem, hkrati je to primeren trenutek za nazdraviti, zato tudi našo mini pogostitev tempiramo za takrat.

Pokličite nas: 031 33 44 88 ali nam pišite: info@escape-room.si

Pozor: Termini za velike skupine konec leta se že polnijo. Rezervirajte čimprej!

*vsebina spletnih strani je avtorsko zaščitena

NAJBOLJ SVEŽE IDEJE ZA ZABAVNA DRUŽENJA:

sekiromet-axe-throwing-europe-ljubljana

Novo #SEKIROMET – Najbolj usekana zabava!

Najbolj instagramska zabavna igra, ki je povsem obnorela Kanado in ZDA zdaj tudi v Evropi! V največjem evropskem centru sekirometa “Axe throwing Europe®” na Kajuhovi 35 v Ljubljani se lahko v tej zabavni igri pomeri tudi do 100 igralcev hkrati.

Se sliši nevarno? Naj vas nikar ne skrbi: igra poteka pod skrbnim vodstvom inštruktorja (axe-perta) v ograjenem prostoru. Razložil vam bo pravila, pokazal pravo tehniko, nato pa boste v 1,5 urnem vodenem programu uživali v zabavnih tekmovalnih igricah.

V igri lahko uživa vsak, ne glede na moč ali spol, tudi tu je važna tehnika. Sekiromet je izvrstna priložnost za prijateljska druženja, praznovanja rojstnih dni, fantovščine in dekliščine in teambuildinge! Le kdo bo zmagovalec turnirja?

PS: Najdražje lahko presenetite tudi z darilnim bonom!

Prav nič se ne more primerjati s tistim občutkom, ko se sekira zapiči v les v centru tarče. Rezerviraj termin v centru Axe Throwing Europe na Kajuhovi 35 in vrzi sekiro v met!

www.axe-throwing.si

UNLOCK – igra pobega na prostem

V igri na prostem z elementi »escape room« pustolovščine vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – a tokrat na svež zrak!

Na pustolovskem popotovanju skozi staro mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti mesta, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti, navdušeno vzklikali »hevreka«, se ob tem se ob tem v super družbi nadihali svežega zraka in predvsem
– izvrstno zabavali!
Igro Unlock lahko igrate v Ljubljani, Mariboru, Laškem, Tolminu in Zagrebu.

Igra je odlična popestritev druženja prijateljev, odličen uvod v zabaven večer, ali prijetna popestritev popoldneva za vse družinske člane. Za podjetja oziroma “teambuilding” lahko pripravimo več izzivov, tako da lahko ekipe med seboj tudi tekmujejo!

Hkrati lahko tekmuje do 100 tekmovalcev  (v ekipah po 5 oseb).  PSST: Za nas je pravi zmagovalec tisti, ki se ob reševanju skrivnosti najbolj zabava, ne tisti, ki najhitreje prihiti na ciljno destinacijo!

WWW.UNLOCK.SI
sensperience escape game immersive best things to do in Ljubljanaimmersive

Nova, edinstvena dimenzija igre: SENSPERIENCE®

SENSPERIENCE® je zagotovo najgloblja in najbolj intenzivna igra, kar jih lahko doživite v Evropi!

Ni gledališče, ni escape room in ni hiša strahov. Je individualna, interaktivna, senzorična »gledališka« igra z elementi igre pobega, v kateri ni ugank, ni šifer in ni napačnih odločitev. Sedli boste v udoben stol, si nadeli prevezo na oči in se preselili v svet igre. Ne skrbite, na to, da imate prevezo na očeh, boste pozabili v nekaj minutah po tem, ko boste zaslišali glas voditelja igre: »Igra se je pričela«.

Vaš gamemaster bo vaš vodič, ki vam bo pomagal videti, toda na dejstvo, da ne vidite, boste pozabili v nekaj minutah. Slišali boste zvoke, vonjali vonjave, se dotikali predmetov ter srečevali osebe, ki živijo v svetu igre. Postalo bo zelo napeto, občutili boste močne emocije in naval adrenalina – v resnici vas seveda nič ne bo ogrožalo.

Zaprite oči in občutite najglobljo igro, kar si jih lahko zamislite!

Sensperience je primeren za 2 – 5 igralcev in traja 90 minut.

WWW.SENSPERIENCE.COM
enigmarium escape room nove igre

»Escape Room« – pobeg iz sobe – vznemirljiva resničnostna igra

Koncept je znan: v 60 minutah morate rešiti misijo – odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati šifre, razrešiti uganke in pobegniti – toda Escape room Enigmarium® je drugačen.

Zakaj je Enigmarium tako priljubljen?  Ker smo originalni in smo vseh 25+ projektov igrifikacije zasnovali sami! Čakajo vas unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, napeta zgodba in zabavni high-tech “gadgeti”. Vsak pride na svoj račun, znanje tujih jezikov ni potrebno, dramaturški lok pa vas bo držal v napetosti do zadnje sekunde. Tu pa so tudi naši najprijaznejši »gamemasterji« ki s slikovnimi namigi lahko priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se bo vaša urica pri nas spremenila v nepozabno doživetje ali teambuilding o katerem boste še dolgo govorili.

Ljubljani lahko odigrate kar šest naših iger pobega(30 oseb hkrati), v Mariboru pet, v Zagrebu dve, eno v Laškem, v Murski Soboti in v Slovenj Gradcu – nanjo smo še posebej ponosni, saj se zgodba, ambient in uganke izvrstno zlivajo z resnično zgodovino.

www.escape-room.si
[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Prijava na novice
close slider

Prijava na e-novice