Teambuilding v Enigmariumu: z igro do povezane ekipe!

Iščete nekaj drugačnega in vzemirljivega, kar bi še bolj povezalo vašo ekipo in ustvarilo nepozabne spomine? Tako za službene zabave kot zasebna druženja večjih skupin, “Extraodinary Experience” rojstne dneve, praznovanja, dekliščine in fantovščine, prednovoletna druženja, zaroke, obletnice in res povezujoče teambildinge –  je (tudi) v prednovoletnem času Enigmarium res pravi naslov za popoln odklop in pobeg od vsakdanjega!

V današnjem času je vse pomembnejše, da se med seboj povezujemo in ne tekmujemo – in natančno to ponujajo (namesto klasičnih tekmovalnih teambuilding izzivov) Enigmariumovi teambilding programi, ki bi jim lahko rekli tudi “TEAM BONDING”.

Od izjemnih iger pobega v Ljubljani, Mariboru, Laškem, Slovenski Bristrici, Goriških Brdih , Slovenj Gradcu, na Vurberku ali v Zagrebu do unikatnih pustolovskih iger, v katerih vsak član ekipe pride na svoj račun in v napeti tekmi s časom odkriva mestne skrivnosti, igrivih kvizov, slikarskih delavnic ter novosti – glasbenega binga – do povsem resnih delavnic za krepitev timskih kompetenc in dogodkov v podporo izkustvenemu marketingu.

Pripravljeni na popoln odklop in pobeg od vsakdanjega?

Oglejte si naše programe za večje skupine, idealne za prednovoletna in ponovoletna druženja, teambuildinge, zabave, poslovne dogodke, druženja, rojstne dneve, zaroke, šolske dejavnosti, za manjše ali velike skupine in za mlade ter mlade po srcu 🙂

Za kongresne udeležence iz tujine pa imamo v “Enigmarium® Extraordinary Experiences” širok nabor igrificiranih mestnih pustolovskih tur, kjer na igriv način spoznavajo mestne znamenitosti in zgodovino.

Naročite katalog >>

NOVO! PDF KATALOG NAVDUŠUJOČIH TIMBILDING PROGRAMOV

Prelistajte novi PDF katalog timbilding programov in z igro povežite vašo ekipo!

Naročite katalog >>

Teambuilding programi za popoln pobeg od rutine:

Naroči katalog >>

NOVO! PDF KATALOG NAVDUŠUJOČIH TIMBILDING PROGRAMOV

Prelistajte novi PDF katalog timbilding programov in z igro povežite vašo ekipo!

Naroči katalog >>

1. ESCAPE TEAMBUILDING ENIGMARIUM® – “INDOOR” ESCAPE ROOM PROGRAM

Obisk Escape Rooma Enigmarium® je izvrsten teambuilding tudi za večje skupine! V naših najbolj priljubljenih in najbolje ocenjenih sobah pobega vas čaka preverjeno navdušujoča izkušnja – le od vas bo odvisno, ali boste uspeli rešiti misijo. Brez skrbi, naši gamemastri priskočijo na pomoč z namigi, zabava je zagotovoljena!

Razdelimo vas v manjše ekipe in zaklenemo v različne sobe pobega. Vsako sobo osebno vodi vodja igre – vaš gamemaster. Za vaš dogodek v želenem terminu rezerviramo celoten center in uskladimo termine tako, da s pobegi pričnete hkrati, čas dogodka podaljšamo, po pobegih je na razpolago naš prostor za druženje. Dogodek lahko nadgradimo z dodatno skupno uganko – personificirano sestavljanko, opremljeno npr. z logotipom vašega podjetja ali motom teambuilding dogodka!

Ponujamo tudi nadgradnjo s kozarčkom penine, slanimi prigrizki ali »resnejšim« cateringom (“self-service” finger food). Pišite nam za dodatno ponudbo.

Lokacija: Trdinova 4 in 8, Ljubljana (tudi na Turnerjeva 17, Maribor)
Trajanje: 60 -120 min
Število oseb: od 8 do 42 (tudi do 70 hkrati, če vključimo sobe na drugih lokacijah v centru LJ.)
Okvirna cena: 25 € na osebo
(+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

2. TEAMBUILDING UNLOCK® – “OUTDOOR” MESTNA PUSTOLOVSKA TURA

Kaj? Res še niste odigrali naše igre Unlock®? Ne odlašajte: v izvirni urbani pustolovščini vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – na svež zrak!

Na igrivem popotovanju skozi mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti mesta, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti in se pri tem super zabavali! Čaka vas nepozabna avantura v super družbi. Zberite ekipo in rezervirajte nepozabno teambuilding dogodivščino!

Za teambildinge igro nadgradimo z dodatnimi presenečenji in personifikacijo.

Lokacija: ožje mestno središče, Ljubljana (pa tudi v Mariboru, Laškem, Slovenj Gradcu, Tolminu, Bledu, Slovenski Bistrici, Zagrebu!)
Trajanje: neto 60 minut, bruto 90 min
Število oseb: od 10 do +100
Okvirna cena: 25 € na osebo
(+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

3. WINESPERIENCE® ART – SVEŽ, ZABAVEN IN DRUGAČEN POBEG S SLIKANJEM IN VINOM

Winesperience® Art je sproščujoče in zabavno druženje, kjer pod vodstvom slikarjev, v družbi prijateljev in kozarčka izbornega vina ustvarite svojo slikarsko mojstrovino, ki jo ponosno odnesete domov.

V inovativni delavnici WINESPERIENCE® ART se ob zabavnem in ustvarjalnem druženju prelevite v pravega slikarja in poznavalca vin. Koncept druženja in slikanja smo nadgradili s spoznavanjem slovenskega vinskega bogastva. Gre za prvega od programov – gradnikov krovnega projekta promocije slovenskih vinskih zgodb: Winesperience® Slovenija, ki nastaja pod okriljem ekipe Enigmarium® extraordinary experiences.

Dve urici z izkušenim umetniškim vodstvom (brez skrbi, vodimo vas korak za korakom), obogatenim s spoznavanjem hišnega vina meseca in ob druženju s prijatelji, sodelavci ali spoznavanju novih obrazov bosta minili kot blisk. In ne le to: sami boste naslikali krasen akvarel, ki ga boste ponosno odnesli s seboj domov. Vse, kar potrebujete – od platna do čopiča vas čaka na lokaciji, vi samo rezervirajte termin in se pripravite na zabavno doživetje!

Lokacija: Ljubljana, Trdinova 4 – do 35 udeležencev / ali na vaši lokaciji
Trajanje: 120 – 180 minut
Število udeležencev: 10 – 35
Cena: 490€ do 10 udeležencev + 35€ na osebo za večje skupine
(+ DDV, če gre za dodatno personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

4. NOVO! EnigmaQUIZ – enigmatično obarvan “pub” kviz

Imate radi kvize in družabne igre? Teambuilding program EnigmaQUIZ je pravi za vas!

V Enigmariumu za zaključene družbe organiziramo inovativen in zabaven “mystery pub quiz”, kjer ekipe – pod vodstvom priznanega in poznanega voditelja ter mojstra pub kvizov – tekmujejo v različnih tematsko obarvanih kategorijah vprašanj – od splošnega znanja do pop kulture. Čaka vas odlična priložnost za zabavno druženje, polno smeha in iskrivih domislic, napete tekme in seveda zmage in simboličnih nagrad!
Ta program resnično povezuje – zmagujejo ekipe, ki združujejo izkušnje starejših s poznavanji trendov mlajših, vztrajnost in preudarnost prvih, ter hitrost ter odločnost drugih. Zabava za vse člane zagotovljena!

Ponujamo tudi nadgradnjo s kozarčkom penine, slanimi prigrizki, ali »resnejšim« cateringom (“self-service” finger food). Pišite nam za dodatno ponudbo.

Lokacija: Ljubljana, Trdinova 4 – do 50 udeležencev / ali na vaši lokaciji
Trajanje: 120 minut
Število udeležencev: 10 – 50
Cena: 25€ na osebo za večje skupine
(+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

5. NOVO! EnigmaBINGO – prvi glasbeni bingo pri nas!

Se rad družiš in noro zabavaš ob dobri glasbi? Prvič v Sloveniji – teambuilding program EnigmaBINGO!

Skoraj kot običajni bingo; le da v Enigmariumu pač nič ni običajno! Namesto dolgočasnih kroglic in številk, se na BINGO kartici pred vami znajdejo naslovi znanih glasbenih hitov. Pod vodstvom animatorja poslušamo in prepoznavamo pesmi s skrbno izbrane “playliste” in križamo kvadratke. Četudi tekmujemo, si vseeno pomagamo. Čaka vas odlična priložnost za zabavno druženje, polno smeha, petja in poplesavanja vse do vzklika “ENIGMABINGO!” in simbolične nagrade.

Tudi ta program povezuje, saj si udeleženci med seboj pomagajo pri prepoznavi pesmi. Zabava zagotovljena!

Ponujamo tudi nadgradnjo s kozarčkom penine, slanimi prigrizki ali »resnejšim« cateringom (“self-service” finger food). Pišite nam za dodatno ponudbo.

Lokacija: Ljubljana, Trdinova 4 – do 50 udeležencev / ali na vaši lokaciji
Trajanje: 120 minut
Število udeležencev: 10 – 50
Cena: 25€ na osebo za večje skupine
(+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

6. Za mlajše: ENIGMARIUMOVA KOCKA IZZIVOV: EnigmaBOX

Napeta in zabavna namizna igra KOCKA IZZIVOV: ENIGMABOX je odlična popestritev »teambuilding« pobegov, izvrstna aktivacija za šolske skupine, dodatna igra za teambuildinge ali delavnice, razširitev večjega team buildinga (skupaj s sobami pobega lahko poskrbimo za zabavo do 62 oseb), nov način za aktivacijo blagovne znamke, praznovanja in otroške rojstne dneve (posebej za tiste, ki bi na vsak način radi ostali skupaj).

KOCKA IZZIVOV je zasnovana tako, da lahko igralci rešujejo več različnih, a vsebinsko povezanih kock, vsaka ekipa za svojo mizo, v istem prostoru. Seveda gre za napeto tekmo z zabavnim preobratom: zmaga se lahko le s skupnimi močmi!

Lokacija: Ljubljana, Trdinova 4 – do 20 udeležencev / ali na vaši lokaciji
Trajanje: 120 minut
Število udeležencev: 10 – 20
Cena: 25€ na osebo za večje skupine
(+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

7. TEAMBUILDING IZOBRAŽEVANJE – ESCAPE WORK(shop)

… od sodelavcev do timskih igralcev v enem dnevu

Escape Room Enigmarium predstavlja novost v svojem programu, ki smo jo razvili v sodelovanju z dr. Tomažem Kolarjem, profesorjem na Ekonomski fakulteti v Ljubljani: Escape Work(shop).

V celostnem timbilding dogodku se udeleženci najprej preizkusijo v zabavni igri pobega iz sobe. Zatem skozi analizo in refleksijo spoznajo pomen igrifikacije in zabavologije kot pristopov, ki jih za razvoj kompetenc svojih zaposlenih in izboljšanje svojih poslovnih rezultatov uporabljajo tudi največja in najuspešnejša mednarodna podjetja, kot so Google, Red Bull in Lego.

Ponujamo tudi nadgradnjo s kozarčkom penine, slanimi prigrizki ali »resnejšim« cateringom (“self-service” finger food). Pišite nam za dodatno ponudbo.

Lokacija: Ljubljana, Trdinova 4 – do 35 udeležencev

Trajanje: okvirno 3,5 do 4 ure
Število udeležencev: 10 – 35

Cena: po ponudbi

8. TEAMBUILDING ZA TURISTE – kviz: PO SLEDEH POVODNEGA MOŽA (OUTDOOR, NA LADJICI)

Zapeljite se z ladjico po Ljubljanici in preko zabavnega Enigmakviza odkrivajte skrivnosti mitov, legend, misterijev … vse do Povodnega moža, skrivnostnega bitja, ki živi v globinah reke.

Moderirani program se prične na zbornem mestu v središču Ljubljane. Večje skupine razdelimo na manjše ekipe, določimo vodje skupin in se vkrcamo na turistične ladjice. Med slikovitim enournim boat-tripom po Ljubljanici, poteka zabaven kviz poln duhovitih vprašanj, povezanih z misteriji, legendami in Ljubljano. Pred izkrcanjem proglasimo in nagradimo zmagovalce.

Možnost izbire plovila. Možnost cateringa. Možnost prilagajanja vsebine teambuildinga in vprašanj kviza branži podjetja.

Lokacija: Nabrežje Ljubljanice, Ljubljana
Trajanje: neto 60 minut, bruto 90 min
Število oseb: od 20 do več kot 100
Okvirna cena: 25 €/ osebo
(+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

9. TEAMBUILDING ZA RES VELIKE SKUPINE: ZMAJEVA ŠIFRA (OUTDOOR)

Vrhunski teambuilding, igrificirana zabavna pustolovščina in ogled strogega centra Ljubljane v enem.  Po uvodnem nagovoru vodje igre se igralci odpravijo peš, v manjših skupinah po stopinjah zmajev, da lahko v mestu odkrijejo uganke, si ogledajo znamenitosti in rešijo naloge – in na koncu morda celo srečajo zmaja!

Povsem nova, zabavna igra, polna ugank zlitih z mestno zgodovino in legendami, poteka prek aplikacije na mobilnem telefonu. V enourni, približno 1,5 kilometra dolgi pustolovščini v starem mestnem jedru, se udeleženci odpravijo po poteh ljubljanskih zmajev in si na igriv ter vključujoč način ogledajo največje mestne znamenitosti in spoznajo zmajevo skrivnost. Odličen teambuilding program, ki vključuje kulturno zgodovino, igričarske prvine in najlepše mestne znamenitosti.

Po naročilu lahko igro dodatno prilagodimo (personificiramo) vaši skupini.

Lokacija: Mestni trg/Krekov trg, Ljubljana
Trajanje: 75 do 90 minut
Število oseb: od 20 do več kot 100
Okvirna cena: 18€ na osebo
(+ DDV, če gre za personificiran program; zahtevajte ponudbo!)

10. “CUSTOM” PROGRAMI – PO MERI ZA DO 500 OSEB HKRATI

a) Kombinirani programi lahko vključujejo več različnih programov – primer 400 udeležencev septembra v Ljubljani: del igralcev odigra Unlock, del igralcev odigra Zmajevo šifro, del jih odigra kviz na Ljubljanici.

b) Primer »Custom« programa za aktivacijo: primer »Mladi In Castra«, 280 učencev, septembra v Ajdovščini.

V okviru projekta spodbujanja ustvarjalnega in inovativnega razmišljanja se je 280 učencev osmih in devetih razredov iz okoliških osnovnih šol (v manjših skupinah v petih dneh) spoznavalo z različnimi poklicnimi usmeritvami. Za ogrevanje in aktivacijo so preizkusili v posebej zato razvitih igrah z elementi sobe pobega. S pomočjo reševanja izzivov in ugank v povezavi s posameznim poklicem ter predvsem s sodelovanjem so prišli do ‘ključa’ – navdihujoče zgodbe enega od šestih lokalnih uspešnih podjetnikov, sledila je delavnica. Projekt je bil nominiran za evropsko nagrado za spodbujanje podjetništva.

V kolikor bi vas zanimalo uporabiti principe igrifikacije za aktivacijo vaše ciljne skupine, smo zagotovo najboljši naslov z največ referencami.

Kontaktirajte nas! 031 33 44 88 / info@enigmarium.si

11. ONLINE TEAMBUILDING PROGRAMI ENIGMARIUM® (ONLINE)

Če vi ne morete obiskati naših vznemirljivih teambuilding iger – lahko pridejo igre k vam! Tu vsak pride na svoj račun – v napetih izzivih boste pozabili, da niste v istem prostoru – padli boste noter in se izvrstno zabavali! Virtualni teambuildingi so odlična rešitev za izgradnjo pristnih odnosov med sodelavci, še posebej v podjetjih, kjer sodelavci delajo od doma ali celo v različnih državah. Delo doma je osamljeno in včasih dolgočasno – zato so virtualne timske zgodbe izjemno pomembne – izboljšajo komunikacijo in sodelovanje, hkrati pa gradijo prijateljstva in pripadnost. Ni boljšega kot skupno doživetje in skupna zmaga! Izberite teambuilding program, ki bo na kožo pisan prav vaši ekipi: bodisi zabavna sodelovalna igra Piramida, nova online escape igra Dedkov zaklad, ki jo lahko igra tudi več kot 1000 udeležencev hkrati, napeta drama The Verdict (kjer stopite v čevlje porotnika na sodišču in bo le od vaših odločitev odvisna usoda obdolženca) ali Skrivnostna ladja Nautilus, ki na zabaven vključuje igrive naloge ter domišlijo celotne ekipe.

Lokacija: https://online.enigmarium.si/; od kjerkoli
Trajanje: od 60 do 120 min
Število oseb: od 5 do več kot 1000
Okvirna cena: od 18 €+ DDV/osebo naprej; zahtevajte ponudbo!

Obljubljamo nepozabno zabavo, v kateri bodo udeleženci razvijali spretnosti in nova znanja, izboljševali prilagodljivost, predvsem pa  komunikacijo ob novih nepoznanih situacijah, timsko razvijali strategije ter s skupnim sodelovanjem osvajali cilje, se ob tem še bolj povezovali in odlično ter zdravo pozabavali.

Udeleženci teambuildinga vstopijo v naše igre kot posamezniki, ven pa pridejo kot ekipa!

Pokliči nas

Ker se termini hitro napolnijo, predlagamo čimhitrejšo izbiro programa ter potrditev in rezervacijo vašega teambuildinga! Pokličite nas na 031 33 44 88 ali pišite na info@escape-room.si

Pokliči nas

*obisk sobe pobega je lahko rešitev tudi ob morebitni omejitvi druženja na manjše skupine, saj naše igre že tako potekajo v manjših skupinah – s tem  dosežemo, da res čisto vsak član pride na svoj račun, kar ekipo dodatno poveže.