Volkodlakova vrnitev

POSEBNOST: Soba ima nekaj strašljivih elementov, zato je mlajšim od 14 let ne priporočamo. Pokličite nas za podrobnejše informacije.

Zgodba

Ker se naše igre nahajajo na Trdinovi ulici smo navdih poiskali “Bajkah in povesti o Gorjancih” Janeza Trdine in obudili bajko o Volkodlaku, ki ga lahko odrešite le, če ….
No, vsega vam ne moremo izdati. Povemo pa lahko, da v sobi, v kateri boste kričali od navdušenja, najdete vse, kar potrebujete, da odrešite volkodlaka in se rešite, še preden se tudi sami spremenite vanj.

DOBRO JE VEDETI: pred dobrimi tremi leti se je v prostorih odvijala igra “Duša v omari”. Kljub temu, da smo game flow ter preizkušnje v največji možni meri spremenili in in priredili Enigmariumovem stilu, pa lahko tisti, ki so igro pred časom odigrali, prepoznajo tudi kaj znanega. Nekaj izvirnih scenografskih in konstrukcijskih elementov smo ohranili in jih smiselno nadgradili v novo zgodbo.

Cena

Cena obiska sobe je 72€ (2-4 osebe) doplačilo 18€ za dodatno osebo. Naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
  3. Izberi način plačila – plačate lahko preko PayPal sistema ali kasneje na lokaciji

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 031 33 44 88. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂