ESCAPE LJUBLJANA® –  vikend pobeg na lepše! Pobegnite od dolgočasnega vsakdana in si napolnite baterije, sprostite telo in nahranite dušo z nepozabnimi doživetji v popolnem trodnevnem vikend odklopu!

Izbirate lahko med 4 paketi >>

1) Pobegni od dolčasa in reši Ljubljano!

2) Odkleni Ljubljanske skrivnosti in se ob tem neznansko zabavaj!

3) Odsekaj skrbi, reši Ljubljano in se neznansko zabavaj!

Družinski paket do 5 oseb / 1 igra sobe pobega / 1 nočitev

Reši Ljubljano v napeti escape igri, kjer si ti v glavni vlogi! Ljubljani je v nevarnosti in edina rešitev je, da vključiš Čudežni stroj*, še preden bo prepozno.

*ali izbere katero drugo izmed naših sob pobeg

Paket vključuje:

 • napeto igro pobega iz sobe v najbolj priljubljenem centru Escape Room Enigmarium®,
 • nočitev v moderno opremljenih apartmajih v središču mesta.
Družinski paket do 5 oseb / mestna pustolovska igra / 1 nočitev

Odkleni skrivnosti mesta v napeti escape igri na prostem s pomočjo sedemkrat zapečatene knjige. Ob raziskovanju skrivnosti boš spoznaval Ljubljano in se ob tem izvrstno zabaval.

Paket vključuje:

 • odkrivanje mestnih kotičkov na inovativen način preko pustolovske igre s sedemkrat zaklenjeno knjigo »Unlock® Ljubljana«,
 • nočitev v moderno opremljenih apartmajih v središču mesta.
Družinski paket do 5 oseb / 2 igrivi doživetji / 1 nočitev

Reši Ljubljano v napeti escape igri, kjer si ti v glavni vlogi! Ljubljani je v nevarnosti in edina rešitev je, da vključiš Čudežni stroj*, še preden bo prepozno, nato pa odsekaj še skrbi v odbiti igri Sekiromet®.

*ali izbere katero drugo izmed naših sob pobeg

Paket vključuje:

 • napeto igro pobega iz sobe v najbolj priljubljenem centru Escape Room Enigmarium®,
 • voden 90-minutni program usekane zabave metanje sekir v centru Axe Throwing Europe® v Ljubljani,
 • nočitev v moderno opremljenih apartmajih v središču mesta.

CENA: 160€  (nočitev družine do 5 oseb z igro sobe pobega)

CENA: 160€  (nočitev družine do 5 oseb z mestno pustolovsko igro)

CENA: 250€   (nočitev družine do 5 oseb z dvema igrivima doživetjima)

Piši nam >>
Piši nam >>
Piši nam >>

4) ESCAPE LJUBLJANA®

Vikend pobeg na lepše! Pobegnite od dolgočasnega vsakdana in si napolnite baterije, sprostite telo in nahranite dušo z nepozabnimi doživetji v popolnem trodnevnem vikend odklopu!

PRVI PRAVI VIKEND POBEG: PAKET »ESCAPE LJUBLJANA«

Ponosno predstavljamo inovativni paket “Escape Ljubljana”, ki vključuje dve nočitvi in tri nepozabna igriva doživetja, v katerih boste na doslej še nikoli viden in na noro zabaven način skozi igro spoznavali mestno zgodovino, odkrivali starodavne skrivnosti in se ob tem na vso moč zabavali!

Ne gre le za enourni “pobeg iz sobe”, temveč za pravi »vikend pobeg« ter popoln odklop. Spoznajte prelepo Ljubljano na doslej najzabavnejši način!

Sproščujoč pobeg za vikend vključuje:

Pobegnite od rutine in se pridite igrat!

NAČRT ZA NEPOZABEN VIKEND POBEG

Odklopite rutino in priklopite nepozabna doživetja – REZERVIRAJ ZDAJ!

 • Do 16:00 – namestitev v hotelu

 • sprehod skozi mesto

 • 17:00 – panoramska vožnja z vzpenjačo in spoznavanje starodavnih mestnih legend v igri Osvobodi Zmaja – Grajski Pobeg na Ljubljanskem gradu, uživanje v sončnemu zahodu in razgledu na čudovito Ljubljano

 • Nočitev

 • 9:00 – zajtrk v hotelu, nato prosto za sprehod (pripročamo obisk ljubljanske tržnice)

 • 11:30 – odkrivanje legend in skrivnosti starega mestnega jedra skozi napeto pustolovsko igro »Unlock® Ljubljana«

 • Prosto za shopping, raziskovanje mesta, ogled drugih znamenitosti – Možnost brezplačne izposoje koles* ob nočitvi v City hotelu

 • 18:30 – igra pobeg iz sobe v priljubljenem Escape Room Enigmarium®

 •  Po razburljivi igri prosto za večerjo in nočni utrip Ljubljane

 • Nočitev

 • 9: 00 – zajtrk v hotelu

 • Prosto: morda si  privoščite kavo na ljubljanski promenadi ali si ogledate nedeljski boljšji trg ob Ljubljanici

 • 11:00 – odjava iz hotela

Ob rezervaciji paketa nam zaupajte svoje želje – vrstni red aktivnosti lahko prilagodimo vam!

Dodatne ugodnosti:

Ob koriščenju paketa vam priznamo 15% popusta na vse dodatne pobege iz sob podjetja Enigmarium® v Ljubljani

Cena paketov: 2 osebi 384,00 €  (192 € na osebo)

Cena za  4 osebe 648,00 €  ter za 6 oseb 942,00 €.  Cene vključujejo DDV. Turistično takso plačate pri ponudniku nočitve.

Parkiranje je ob dodatnem plačilu in rezervaciji možno v hotelski garažni hiši ali na mestnih ulicah.

Po oddaji vašega naročila vam rezervacijo potrdimo v 24 urah na vaš e-mail naslov.  Ob tem vam pošljemo predračun. Rezervacija je dokončno potrjena od plačilu celotnega zneska, vsaj 72 ur pred prihodom. Ob koriščenju storitev veljajo splošni pogoji poslovanja partnerjev projekta: Enigmarium, Ljubljanski grad in City hotel.

Partnerji projekta Escape Ljubljana®

Escape Room Enigmarium Ljubljana

Prvi, največji in najbolj priljubljen escape roomu center v centru mesta. Izberi med petimi povsem izvirnimi dogodivščinami: (m)Učilnica: pobeg iz kabineta norega profesorja, poišči Izgubljeni navdih umetnika Francesca ali Skrivnostni recept Maestra Luigija.  Tu je še (od)Rešitev – najbolj priljubljena igra v Ljubljani ali Detektivska agencija, kjer bo na preizkušnji vaša detektivska žilica. Čaka te nepozabna dogodivščina!

Visit

Unlock Ljubljana

V izvirni urbani pustolovščini vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – na svež zrak! Na igrivem popotovanju skozi staro mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti Ljubljane, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti in se pri tem super zabavali! Raziskovanje mesta še nikdar ni bilo tako zabavno!

Visit

Grajski pobeg (Ljubljanski Grad)

Sredi mestnega vrveža, vendar ravno prav odmaknjena od njega, kakor na piedestalu stoji mogočna srednjeveška trdnjava. S svojega privilegiranega položaja obiskovalcu ponuja osupljive razglede po okolici, pa tudi sprehod po preteklosti in odmik od naglice, ki vlada vsakdanjiku pod njo. Z igro Grajski pobeg, napeto pustolovsko igro z elementi igre »escape room«, pa boste na igriv način spoznavali mestno zgodovino, se nadvse zabavali in morda celo rešili zmaja!

Visit

City Hotel

City Hotel, kot pove že samo ime, živi in diha s sproščenim utripom Ljubljane. Prijazno, pozorno osebje, miren ambient in sveže renovirane sobe poudarjajo povezavo mesta s hotelom preko serije črno-belih fotografij Ljubljane in vam pričarajo pravo mestno vzdušje. Zaprite vrata svoje sobe, sprostite svoje čute in dovolite, da si vam um odpočije od celega dneva raziskovanja kulturnih znamenitosti, kavarn in zabave v vznemirljivem doživetju ljubljanskega nočnega življenja. Spočijte se v City Hotelu v samem osrčju mesta.

Visit