ESCAPE LJUBLJANA® –  paketi vikend pobegov na lepše!

Pobegnite od dolgočasnega vsakdana, na igriv način spoznajte Ljubljano, nahranite dušo z nepozabnimi doživetji in se odklopite v zmajevem brlogu Dragon’s Dream Hostel, cca 2 km oddaljenem od centra Ljubljane. Čaka vas nepozabno doživetje!

Izbirate lahko med tremi paketi >>

DRUŽINSKI PAKET A: 1x escape room + 1x nočitev

149na družino - do 4 osebe
 • Pobegni od dolgčasa in reši Ljubljano v napeti escape igri, kjer si ti v glavni vlogi!
 • Družinski paket do 4 osebe vključuje: 1 x napeto igro pobega iz sobe v najbolj priljubljenem centru Escape Room Enigmarium® ter 1x nočitev v Dragon’s Dream Hostel Ljubljana, 2 km oddaljenem od mestnega središča.

DRUŽINSKI PAKET B: 1x mestno pustolovsko igro + 1x nočitev

149na družino - do 4 osebe
 • Odkleni skrivnosti mesta v napeti “outdoor” pustolovski igri UNLOCK® in se ob tem izvrstno zabavaj!
 • Družinski paket do 4 osebe vključuje: 1 x vstopnico za igro UNLOCK® odkrivanje mestnih skrivnosti v napeti mestni pustolovski igri ter 1 x nočitev v Dragon’s Dream Hostel Ljubljana , 2 km oddaljenem od mestnega središča.

VIKEND PAKET C ZA DVA: 3x igrivo doživetje + 2 nočitvi

279 cena za dve osebi
 • Escape Ljubljana® C – igriv vikend paket za dva
 • Vikend paket za dve osebi vključuje tri doživetja in dve nočitvi v Dragon’s Dream Hostel Ljubljana, 2 km oddaljenem od mestnega središča. Doživite Ljubljano v pustolovski igri Unlock®, pobegnite od rutine v sobi pobega Enigmarium® ter osvobodite zmaja na Ljubljanskem gradu!

ESCAPE LJUBLJANA® – PAKETI NEPOZABNIH IGRIVIH DOŽIVETIJ!

Spoznajte inovativne pakete “Escape Ljubljana”, ki vključujejo nočitev v samem srcu mesta ter igriva, nepozabna doživetja, v katerih boste na doslej še nikoli viden in noro zabaven način skozi igro spoznavali mestno zgodovino, odkrivali starodavne skrivnosti in se ob tem na vso moč zabavali!

Ne gre le za enourni “pobeg iz sobe”, temveč za pravi »vikend pobeg« ter popoln odklop. Spoznajte prelepo Ljubljano na doslej najzabavnejši način!

1. Paket »Escape Ljubljana A« – družinska “escape room” pustolovščina ter nočitev v samem centru mesta

Vikend pobeg na lepše za vso družino! Pobegnite od dolgčasa, rešite Ljubljano v napeti escape igri, kjer ste vi v glavni vlogi, in se razvajajte v Dragon’s Dream Hostel Ljubljana, 2 km oddaljenem od mestnega središča!

Pobegnite od dolgočasnega vsakdana, spoznajte Ljubljano skozi igro in si napolnite baterije, sprostite telo in nahranite dušo z nepozabnimi doživetji v popolnem dvodnevnem vikend odklopu z nočitvijo v starem mestnem jedru.

Pripravite se na nepozabno doživetje in si rezervirajte čas za zabavo!

Paket ESCAPE LJUBLJANA A vključuje

 • 1 x napeto igro pobega iz sobe v najbolj priljubljenem centru Escape Room Enigmarium®

 • 1 x nočitev v Dragon’s Dream Hostel Ljubljana, 2 km oddaljenem od mestnega središča.

Ste pripravljeni na nepozabno doživetje?

2. Paket »Escape Ljubljana B« – odkrijte Ljubljano v družinski pustolovski igri Unlock® in prenočite v središču mesta

Spoznajte Ljubljano na igriv način in odklenite skrivnosti mesta v napeti “outdoor” pustolovski igri UNLOCK®. Pripravite se na zabavno pustolovščino in rezervirajte družinski mestni vikend pobeg!

Pobegnite od dolgočasne rutine in spoznajte Ljubljano, njeno bogato zgodovino in skrivnosti skozi napeto igro! Pobegnite od rutine v popolnem dvodnevnem vikend odklopu z nočitvijo v Dragon’s Dream Hostel, 2 km oddaljenem od centra Ljubljane.

Ste pripravljeni, da odkrijete Ljubljano na najzabavnejši način?

Paket ESCAPE LJUBLJANA B vključuje

 • 1 x mestno pustolovsko igro (igrificiran ogled Ljubljane) Unlock® Ljubljana izpod peresa priljubljenega Escape Room Enigmarium®

 • 1 x nočitev v moderno opremljenih in odlično ocenjeni namestitvi Dragon’s Dream Hostel Ljubljana, 2 km oddaljenem od mestnega središča.

Pripravite se na nepozabno dogodivščino!

3. Paket »Escape Ljubljana C« za dva: dve nočitvi in tri igriva doživetja!

Najzabavnejši način, da spoznate Ljubljano v dvoje! Dve noči v središču mesta in tri igriva doživetja: pustolovska mestna tura Unlock®, pobeg iz sobe (in od vsakdana) v Escape room Enigmarium® ter Odrešitev zmaja na Ljubljanskem gradu!

Sproščujoč pobeg za vikend vključuje:

  • napeto igro pobega iz sobe v najbolj priljubljenem centru Escape Room Enigmarium®,

  • odkrivanje skrivnih mestnih kotičkov v starem mestnem jedru skozi pustolovsko igro »Unlock® Ljubljana«

  • panoramsko vožnjo z vzpenjačo in spoznavanje starodavnih mestnih legend v napeti igri »Osvobodi Zmaja – Grajski Pobeg« na Ljubljanskem gradu

  • dve nočitvi v odlično ocenjenem Dragon’s Dream Hostel Ljubljana, 2 km oddaljenem od mestnega središča

Pobegnite od rutine in se pridite igrat!

Odklopi rutino in priklopi nepozabna doživetja – REZERVIRAJ ZDAJ!

NAČRT ZA NEPOZABEN VIKEND POBEG

Ob rezervaciji paketa nam zaupajte svoje želje – vrstni red aktivnosti lahko prilagodimo vam!

Dodatne ugodnosti:

Ob koriščenju paketa vam priznamo 15 % popusta na vse dodatne pobege iz sob podjetja Enigmarium® v Ljubljani

Cena paketov: 2 osebi 279 €  (139,50 € na osebo)

Paket lahko razširimo tudi za večje število oseb. Pišite nam za ponudbo.

Vse cene vključujejo DDV in turistično takso.

Rezerviraj

  Po oddaji vašega naročila rezervacijo s priloženim predračunom potrdimo v 24 urah na vaš e-naslov. Rezervacija je dokončno potrjena ob plačilu celotnega zneska vsaj 72 ur pred prihodom. Ob koriščenju storitev veljajo splošni pogoji poslovanja partnerjev projekta: Enigmarium, Ljubljanski grad in Dragon’s Dream Hostel Ljubljana.

  Partnerji projekta Escape Ljubljana®

  Escape Room Enigmarium® Ljubljana

  Prvi, največji in najbolj priljubljen escape room center v mestnem središču. Izberi med sedmimi povsem izvirnimi dogodivščinami: v novem centru na Trdinovi ulici 4 imamo tri sobe: Izgubljena podmornica: Operacija Povodni mož (dve identični sobi) ter Volkodlakova vrnitev. Na Trdinovi ulici 8 pa na vašo rešitev čakajo sobe Cirkus® – Skrivnostni primer izginulega slona,, Skrivnostni recept Maestra Luigija, tu je še (od)Rešitev 2 – čudežni stroj in Detektivska agencija, kjer bo na preizkušnji vaša detektivska žilica. Čaka te nepozabna dogodivščina!

  Unlock® Ljubljana – mestna pustolovska igra

  V izvirni urbani pustolovščini vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – na svež zrak! Na igrivem popotovanju skozi staro mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti Ljubljane, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti in se pri tem super zabavali! Raziskovanje mesta še nikoli ni bilo tako zabavno!

  escape-Ljubljana-escape-castle-best things to do in LJubljana

  Osvobodi zmaja – igra Grajski pobeg na Ljubljanskem Gradu

  Sredi mestnega vrveža, vendar ravno prav odmaknjena od njega, kakor na piedestalu stoji mogočna srednjeveška trdnjava. S svojega privilegiranega položaja obiskovalcu ponuja osupljive razglede po okolici, pa tudi sprehod po preteklosti in odmik od naglice, ki vlada vsakdanjiku pod njo. Z igro Grajski pobeg, napeto pustolovsko igro z elementi igre »escape room«, pa boste na igriv način spoznavali mestno zgodovino, se nadvse zabavali in morda celo rešili zmaja!

  Dragon’s Dream Hostel Ljubljana

  Hostel je osnovan okoli tematike zmaja, zaščitnika Ljubljane. Nekateri pravijo, da je ljubljanskega zmaja mogoče slišati spati pod našim hostlom … Mogoče ga prebudite ravno vi!
  PRIVATNOST: Vsak gost biva v svojem lastnem, klimatiziranem in opremljenem zmajevem brlogu, kjer lahko – kot pravi Zmaj – mirno spi tudi tisoč let. Na voljo so privatne kopalnice s sušilcem las in talnim gretjem za maksimalno udobje. V skupini, paru ali solo – potrudili se bomo, da ustrežemo vsem vašim željam!
  UDOBJE: V Dragon’s Dream Hostlu ni deljenja sob. Nočitev v naših unikatnih spalnih enotah, narejenih iz slovenskega lesa, je posebno doživetje. Zasebno, čisto in udobno!
  INDIVIDUALNOST: Dragon’s Dream Hostel vam je na voljo 24 ur v dnevu, 7 dni v tednu. Hostel na naslovu Dunajska cesta 105 je lahko dostopen z avtoceste. Javna parkirišča so na voljo pred hostlom, o privatnem parkirišču se pozanimajte ob rezervaciji.
  Brezplačen WI-FI. Opremljena kuhinja z mikrovalovno pečico. Skupni prostor s kavnim avtomatom, hladilnikom s pivom in avtomatom s prigrizki. Kaj več bi si Zmaj še lahko želel?