ESCAPE LJUBLJANA® –  paketi vikend pobegov na lepše!

Pobegnite od dolgočasnega vsakdana, na igriv način spoznajte Ljubljano, nahranite dušo z nepozabnimi doživetji in se odklopite v apartmaju v samem centru mesta. Čaka vas nepozabno doživetje!

Izbirate lahko med tremi paketi >>

DRUŽINSKI PAKET A: 1 x escape room + 1 x nočitev

160na družino - do 4 osebe
 • Pobegni od dolgčasa in reši Ljubljano v napeti escape igri, kjer si ti v glavni vlogi!
 • Družinski paket do 5 oseb vključuje: 1 x napeto igro pobega iz sobe v najbolj priljubljenem centru Escape Room Enigmarium® ter 1x nočitev v moderno opremljenih apartmajih v strogem centru mesta

DRUŽINSKI PAKET B: 1 x mestna pustolovska igra + 1 x nočitev

160na družino - do 4 osebe
 • Odkleni skrivnosti mesta v napeti “outdoor” pustolovski igri UNLOCK® in se ob tem izvrstno zabavaj!
 • Družinski paket do 5 oseb vključuje: 1 x igra UNLOCK® odkrivanje mestnih skrivnosti v napeti mestni pustolovski igri 2) 1 x nočitev v moderno opremljenih apartmajih v središču mesta

VIKEND PAKET C ZA DVA: 3 x igrivo doživetje + 2 nočitvi

384 cena za dve osebi
 • Escape Ljubljana® C – igriv vikend paket za dva
 • Vikend paket za dve osebi vključuje tri doživetja in dve nočitvi v apartmaju v središču mesta. Doživite Ljubljano v pustolovski igri Unlock®, pobegnite od rutine v sobi pobega Enigmarium® ter osvobodite zmaja na Ljubljanskem gradu!

*Nočitev je možno plačati pri ponudniku nastanitve s turističnimi boni

ESCAPE LJUBLJANA®  – PAKETI NEPOZABNIH IGRIVIH DOŽIVETIJ!

Spoznajte inovativne pakete “Escape Ljubljana”, ki vključujejo nočitev v samem srcu mesta ter  igriva, nepozabna doživetja, v katerih boste na doslej še nikoli viden in na noro zabaven način skozi igro spoznavali mestno zgodovino, odkrivali starodavne skrivnosti in se ob tem na vso moč zabavali!

Ne gre le za enourni “pobeg iz sobe”, temveč za pravi »vikend pobeg« ter popoln odklop. Spoznajte prelepo Ljubljano na doslej najzabavnejši način!

1. Paket »Escape Ljubljana A«  – družinska “escape room” pustolovščina ter nočitev v samem centru mesta

Vikend pobeg na lepše za vso družino! Pobegnite od dolgčasa, rešite Ljubljano v napeti escape igri, kjer ste vi v glavni vlogi in se razvajajte v apartmaju v središču mesta!

Pobegnite od dolgočasnega vsakdana, spoznajte Ljubljano skozi igro in si napolnite baterije, sprostite telo in nahranite dušo z nepozabnimi doživetji v popolnem dvodnevnem vikend odklopu z nočitvijo v starem mestnem jedru.

Pripravite se na nepozabno doživetje in si rezervirajte čas za zabavo!

Paket ESCAPE LJUBLJANA A vključuje

 • 1 x napeto igro pobega iz sobe v najbolj priljubljenem centru Escape Room Enigmarium®

 • 1 x nočitev v moderno opremljenih in odlično ocenjenih apartmajih v strogem centru mesta.

Ste pripravljeni na nepozabno doživetje?

2. Paket »Escape Ljubljana B«  – odkrijte Ljubljano v družinski pustolovski igro Unlock in prenočite v središču mesta

Spoznajte Ljubljano na igriv način in odklenite skrivnosti mesta v napeti “outdoor” pustolovski igri UNLOCK®. Pripravite se na  zabavno pustolovščino in rezervirajte družinski mestni vikend pobeg!

Pobegnite od dolgočasne rutine in spoznajte Ljubljano, njeno bogato zgodovino in skrivnosti skozi napeto igro! Odklopite v  popolnem dvodnevnem vikend odklopu z nočitvijo v samem centru mesta.

Ste pripravljeni, da odkrijete Ljubljano na najzabavnejši način?

Paket ESCAPE LJUBLJANA B vključuje

 • 1 x mestno pustolovsko igro (igrificiran ogled Ljubljane) Unlock® Ljubljana izpod peresa priljubljenega Escape Room Enigmarium®

 • 1 x nočitev v moderno opremljenih in odlično ocenjenih apartmajih v strogem centru mesta.

Pripravite se na nepozabno dogodivščino!

3. PAKET »ESCAPE LJUBLJANA C« za dva: dve nočitvi in tri igriva doživetja!

Najzabavnejši način, da spoznate Ljubljano v dvoje! Dve noči v središču mesta in tri igriva doživetja: pustolovska mestna tura Unlock®, pobeg iz sobe (in od vsakdana) v  Escape room Enigmarium®, ter Odrešitev zmaja na Ljubljanskem gradu!

Sproščujoč pobeg za vikend vključuje:

  • napeto igro pobega iz sobe v najbolj priljubljenem centru Escape Room Enigmarium®,

  • odkrivanje skrivnih mestnih kotičkov v starem mestnem jedru skozi pustolovsko igro »Unlock® Ljubljana«

  • panoramsko vožnjo z vzpenjačo in spoznavanje starodavnih mestnih legend v napeti igri »Osvobodi Zmaja – Grajski Pobeg« na Ljubljanskem gradu

  • dve nočitvi v odlično ocenjenih apartmajih v samem mestnem jedru

Pobegnite od rutine in se pridite igrat!

Odklopite rutino in priklopite nepozabna doživetja – REZERVIRAJ ZDAJ!

NAČRT ZA NEPOZABEN VIKEND POBEG

Ob rezervaciji paketa nam zaupajte svoje želje – vrstni red aktivnosti lahko prilagodimo vam!

Dodatne ugodnosti:

Ob koriščenju paketa vam priznamo 15% popusta na vse dodatne pobege iz sob podjetja Enigmarium® v Ljubljani

Cena paketov: 2 osebi 384,00 €  (192 € na osebo)

Cena za  4 osebe 648,00 €  ter za 6 oseb 942,00 €.  Cene vključujejo DDV. Turistično takso plačate pri ponudniku nočitve.

Parkiranje je ob dodatnem plačilu možno v garažni hiši ali na mestnih ulicah.

Rezerviraj

  Po oddaji vašega naročila vam rezervacijo potrdimo v 24 urah na vaš e-mail naslov.  Ob tem vam pošljemo predračun. Rezervacija je dokončno potrjena od plačilu celotnega zneska, vsaj 72 ur pred prihodom. Ob koriščenju storitev veljajo splošni pogoji poslovanja partnerjev projekta: Enigmarium, Ljubljanski grad in apartmajev Polak’s Places.

  Partnerji projekta Escape Ljubljana®

  Escape Room Enigmarium Ljubljana

  Prvi, največji in najbolj priljubljen escape roomu center v centru mesta. Izberi med petimi povsem izvirnimi dogodivščinami: (m)Učilnica: pobeg iz kabineta norega profesorja, poišči Izgubljeni navdih umetnika Francesca ali Skrivnostni recept Maestra Luigija.  Tu je še (od)Rešitev – najbolj priljubljena igra v Ljubljani ali Detektivska agencija, kjer bo na preizkušnji vaša detektivska žilica. Čaka te nepozabna dogodivščina!

  Unlock® Ljubljana – mestna pustolovska igra

  V izvirni urbani pustolovščini vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – na svež zrak! Na igrivem popotovanju skozi staro mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti Ljubljane, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti in se pri tem super zabavali! Raziskovanje mesta še nikdar ni bilo tako zabavno!

  Osvobodi zmaja – igra Grajski pobeg na Ljubljanskem Gradu

  Sredi mestnega vrveža, vendar ravno prav odmaknjena od njega, kakor na piedestalu stoji mogočna srednjeveška trdnjava. S svojega privilegiranega položaja obiskovalcu ponuja osupljive razglede po okolici, pa tudi sprehod po preteklosti in odmik od naglice, ki vlada vsakdanjiku pod njo. Z igro Grajski pobeg, napeto pustolovsko igro z elementi igre »escape room«, pa boste na igriv način spoznavali mestno zgodovino, se nadvse zabavali in morda celo rešili zmaja!

  Polak’s places, apartmaji pod Ljubljanskim gradom

  Apartmaji Polak’s places se nahajajo v strogem središču mesta, tik pod Ljubljanskim gradom na Streliški ulici in so idealno izhodišče za odkrivanje mestnih skrivnosti z glavnimi znamenitostmi na dosegu vaših rok (in nog). Prijetne, brehibno čiste in popolnoma opremljene apartmaje za dve do pet oseb so zasnovali z mislijo na družino, prijateljska druženja in užitkom na potovanjih. Posebej jih priporočamo družinam z otroci, parom, ki si želijo udobja, pa tudi razigranim družbam prijateljev. (Kajenje in hišni ljubljenčki zaradi zagotavljanja brezhibne čistoče žal niso dovoljeni). Uživajte v samem središču dogajanja!