Escape Ljubljana2018-10-30T12:25:00+00:00

ESCAPE LJUBLJANA® –  vikend pobeg na lepše! Pobegnite od dolgočasnega vsakdana in si napolnite baterije, sprostite telo in nahranite dušo z nepozabnimi doživetji v popolnem trodnevnem vikend odklopu!

PRVI PRAVI VIKEND POBEG: PAKET »ESCAPE LJUBLJANA«

Ponosno predstavljamo inovativni paket “Escape Ljubljana”, ki vključuje dve nočitvi in tri nepozabna igriva doživetja, v katerih boste na doslej še nikoli viden in na noro zabaven način skozi igro spoznavali mestno zgodovino, odkrivali starodavne skrivnosti in se ob tem na vso moč zabavali!

Ne gre le za enourni “pobeg iz sobe”, temveč za pravi »vikend pobeg« ter popoln odklop. Spoznajte prelepo Ljubljano na doslej najzabavnejši način!

Sproščujoč pobeg za vikend vključuje:

Pobegnite od rutine in se pridite igrat!

NAČRT ZA NEPOZABEN VIKEND POBEG

 • Do 16:00 – namestitev v hotelu

 • sprehod skozi mesto

 • 17:00 – panoramska vožnja z vzpenjačo in spoznavanje starodavnih mestnih legend v igri Osvobodi Zmaja – Grajski Pobeg na Ljubljanskem gradu, uživanje v sončnemu zahodu in razgledu na čudovito Ljubljano

 • Nočitev

 • 9:00 – zajtrk v hotelu, nato prosto za sprehod (pripročamo obisk ljubljanske tržnice)

 • 11:30 – odkrivanje legend in skrivnosti starega mestnega jedra skozi napeto pustolovsko igro »Unlock® Ljubljana«

 • Prosto za shopping, raziskovanje mesta, ogled drugih znamenitosti – Možnost brezplačne izposoje koles* ob nočitvi v City hotelu

 • 18:30 – igra pobeg iz sobe v priljubljenem Escape Room Enigmarium®

 •  Po razburljivi igri prosto za večerjo in nočni utrip Ljubljane

 • Nočitev

 • 9: 00 – zajtrk v hotelu

 • Prosto: morda si  privoščite kavo na ljubljanski promenadi ali si ogledate nedeljski boljšji trg ob Ljubljanici

 • 11:00 – odjava iz hotela

Ob rezervaciji paketa nam zaupajte svoje želje – vrstni red aktivnosti lahko prilagodimo vam!

Dodatne ugodnosti:

Ob koriščenju paketa vam priznamo 15% popust vse dodatne pobege iz sob podjetja Enigmarium® v Ljubljani

Cena paketov: 2 osebi 384,00 €  (192 € na osebo)

Cena za  4 osebe 648,00 €  ter za 6 oseb 942,00 €.  Cene vključujejo DDV. Turistično takso v višini 1,27€/osebo/dan plačate pri ponudniku nočitve.

Parkiranje je ob dodatnem plačilu in rezervaciji možno v hotelski garažni hiši, ali na mestnih ulicah, (cena 0,70€/h (obvezno plačilo pon. – pet. 8:00 – 19:00, sob.: 8:00 – 13:00, ned. brezplačno).

Odklopite rutino in priklopite nepozabna doživetja – REZERVIRAJ ZDAJ!

OBRAZEC:

Po oddaji vašega naročila vam rezervacijo potrdimo v 24 urah na vaš e-mail naslov.  Ob tem vam pošljemo predračun. Rezervacija je dokončno potrjena od plačilu celotnega zneska, vsaj 72 ur pred prihodom. Ob koriščenju storitev veljajo splošni pogoji poslovanja partnerjev projekta: Enigmarium, Ljubljanski grad in City hotel.

Partnerji projekta Escape Ljubljana®

Escape Room Enigmarium Ljubljana

Prvi, največji in najbolj priljubljen escape roomu center v centru mesta. Izberi med petimi povsem izvirnimi dogodivščinami: (m)Učilnica: pobeg iz kabineta norega profesorja, Escape Igloo – naša najbolj “cool” soba, Skrivnostni recept Maestra Luigija – recept za noro zabavno in (od)Rešitev – prva escape room soba v Ljubljan, kjer bo na preizkušnji vaša detektivska žilica ali Izgubljeni navdih umetnika Francesca. Čaka  te nepozabna dogodivščina!

Visit

Unlock Ljubljana

V izvirni urbani pustolovščini vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – na svež zrak! Na igrivem popotovanju skozi staro mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti Ljubljane, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti in se pri tem super zabavali! Raziskovanje mesta še nikdar ni bilo tako zabavno!

Visit

Grajski pobeg (Ljubljanski Grad)

Sredi mestnega vrveža, vendar ravno prav odmaknjena od njega, kakor na piedestalu stoji mogočna srednjeveška trdnjava. S svojega privilegiranega položaja obiskovalcu ponuja osupljive razglede po okolici, pa tudi sprehod po preteklosti in odmik od naglice, ki vlada vsakdanjiku pod njo. Z igro Grajski pobeg, napeto pustolovsko igro z elementi igre »escape room«, pa boste na igriv način spoznavali mestno zgodovino, se nadvse zabavali in morda celo rešili zmaja!

Visit

City Hotel

City Hotel, kot pove že samo ime, živi in diha s sproščenim utripom Ljubljane. Prijazno, pozorno osebje, miren ambient in sveže renovirane sobe poudarjajo povezavo mesta s hotelom preko serije črno-belih fotografij Ljubljane in vam pričarajo pravo mestno vzdušje. Zaprite vrata svoje sobe, sprostite svoje čute in dovolite, da si vam um odpočije od celega dneva raziskovanja kulturnih znamenitosti, kavarn in zabave v vznemirljivem doživetju ljubljanskega nočnega življenja. Spočijte se v City Hotelu v samem osrčju mesta.

Visit

Bi želeli več? Tu je štiridnevni paket Escape Ljubljana!

Štirje dnevi razburljivega pobega na lepše! Pozabite na dolgčas, doživite živahno Ljubljano skozi doživljajske igre pobega in preživite tri noči v edinem zaporu, iz katerega si ne boste želeli pobegniti!

1. DAN

 • Po 15. uri: prihod in nastanitev v Art Hostlu Celica, v unikatni, umetniško opremljeni sobi nekdanjega zapora.
 • Popoldansko odkrivanje skrivnih mestnih kotičkov v starem mestnem jedru skozi pustolovsko igro »Unlock® Ljubljana«.
 • Prost večer za raziskovanje kulinaričnih presežkov Ljubljane.
 • Nočitev v najboljšem zaporu na svetu.

2. DAN

 • Do 10.30: zajtrk v Art Hostlu Celica. Po zajtrku priporočamo ogled Muzeja temnic v hostlu in obisk Mesta alternativne kulture Metelkova.
 • 11.30: sprehod do mestnega središča in panoramska vožnja s tirno vzpenjačo na Ljubljanski grad, kjer boste spoznali starodavne mestne legende v napeti igri pobega »Osvobodi zmaja – Grajski pobeg«.
 • Predlagamo kosilo na Ljubljanskem gradu, obisk aktualnih razstav in najboljši razgled v mestu z Razglednega stolpa, s katerega se ob lepem vremenu vidi do dve tretjini Slovenije.
 • Prost večer za raziskovanje mesta, ogled znamenitosti, nakupovanje … Nočitev.

3. DAN

 • Do 10.30: zajtrk v Art Hostlu Celica.
 • Prosto dopoldne: možnost brezplačne izposoje koles, priporočamo kavo na ljubljanski promenadi, obisk nedeljskega bolšjega trga ob Ljubljanici ali ljubljanske tržnice.
 • 18.00: obisk Sobe pobega (Escape rooma) Enigmarium in igranje SENSPERIENCE – igre pobega, ki je najgloblja, edinstvena interaktivna igra v Evropi, ki jo igrate z vsemi čutili in zavezanimi očmi.
 • Po razburljivem doživetju prosto za večerjo in nočitev.

4. DAN

 • Do 10.30: zajtrk v Art Hostlu Celica.
 • Do 11.00: odjava iz Art Hostla Celica.
 • Predlagamo sprehod do muzejske ploščadi in ogled Slovenskega etnografskega muzeja.

Ob rezervaciji paketa nam zaupajte svoje želje – vrstni red aktivnosti lahko prilagodimo vam! Ob doplačilu organiziramo prevoz z in na letališče Ljubljana (Brnik). Dodatne ugodnosti Art Hostla Celica – brezplačno: parkiranje pred hostlom; uporaba koles (ob razpoložljivosti); brezžični internet/wi-fi; vodeni ogled hostla in ogled aktualnih razstav in koncertov; izbira željene celice za spanje (ob razpoložljivosti).

DATUM ZAČETKA IN KONCA VELJAVNOSTI PAKETA:

1.10. – 27.12.2018

ŠTEVILO OSEB:

2

ŠTEVILO NOČITEV:

3

CENA PAKETA:

Cena paketa za dve osebi znaša 318,60 Eur. Cene vključujejo DDV. Turistična taksa je 2,50 €/osebo/dan in se poravna v Art Hostlu Celica.

PAKET VSEBUJE:

Zajtrk, nočitev, vstopnine za navedene programe pobega.

Za rezervacijo pišite na info@escape-room.si in navedite, da vas zanima 4 dnevni pobeg.