Operacija Povodni mož

POSEBNOST! Na voljo sta DVE IDENTIČNI PODMORNICI, da se lahko enakovredno pomerita dve ekipi. Ob rezervaciji preprosto rezerviraj dve sobi v istem terminu - ali pa odigraj le eno, kot običajen escape room.

  • escape-room-center-sob-pobega

Zgodba

Se spomniš ljubljanske legende o Povodnem možu, ki je ugrabil lepo, spogledljivo, izbirčno Urško?  Na plesu na bregu Ljubljanice je zavračala snubce enega za drugim, dokler ni srečala Povodnega moža in svojo spogledljivost plačala z življenjem.

Tvoja misija? Nič drugega, kot rešiti Urško!

A pozor, zraka v podmornici je le za 60 minut!

DOBRO JE VEDETI: pred dobrimi tremi leti se je v prostorih odvijala igra “Srce morja”. Kljub temu, da smo game flow ter preizkušnje v največji možni meri spremenili in in priredili Enigmariumovem stilu, pa lahko tisti, ki so igro pred časom odigrali, prepoznajo tudi kaj znanega. Nekaj izvirnih scenografskih in konstrukcijskih elementov smo ohranili in jih smiselno nadgradili v novo zgodbo.

Cena

Cena obiska sobe je 72€ (2-4 osebe) doplačilo 18€ za dodatno osebo. Naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
  3. Izberi način plačila – plačate lahko preko PayPal sistema ali kasneje na lokaciji

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 031 33 44 88. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂