Če je tvoj Bon21 še neizkoriščen, je junij zadnji mesec, ko ga še lahko spremeniš v nepozabno doživetje. 

Z BON21 lahko odigraš katerokoli Enigmariumovo igro “soba pobega” ali zunanjo pustolovsko igro Unlock v Ljubljani, v Mariboru, v Laškem ali pa v eni naših najnovejših, res čarobnih sob, ki stoji v mitološkem središču Slovenije – v Vurberku!

PS: tudi če si  Bon21  že izkoristil:  življenje je prekratko, da bi se dolgočasil! Pridi se igrat! 

NOVA DOŽIVETJA! WINESPERIENCE® ART  – svež, zabaven in drugačen pobeg!

Winesperience® Art je sproščujoče in zabavno druženje, kjer pod vodstvom slikarjev, v družbi prijateljev in kozarčka izbornega vina ustvarite svojo slikarsko mojstrovino, ki jo ponosno odnesete domov.

Dve urici z izkušenim umetniškim vodstvom (brez skrbi, vodimo vas korak za korakom), obogatenim s spoznavanjem vin pod vodstvom sommelierja in ob druženju s prijatelji, sodelavci ali spoznavanju novih obrazov bosta minili kot blisk. In ne le to: sami boste naslikali krasen akvarel, ki ga boste ponosno odnesli s seboj domov. Vse, kar potrebujete – od platna do čopiča vas čaka na lokaciji, vi samo rezervirajte termin in se pripravite na zabavno doživetje!

7 najboljših namigov za originalne in zabavne aktivnosti za večje skupine!

… dekliščine in fantovščine, zaroke, nora praznovanja rojstnih dni, vse do izvirnih teambuildingov, igrificiranih pustolovskih ogledov mest za kongresne udeležence, zabavnih kvizov na ladjici … do dogodkov po naročilu!