Iščete idejo za nepozabno zaroko ali izjemen zmenek?

V Enigmariumovem hitrem vodniku do zaroke v sobi pobega si preberite, kako lahko pričarate nekaj izjemega, nepričakovanega in povsem nepozabnega!  

V devetih letih, odkar smo kreirali prvo sobo pobega smo vsako leto parkrat ganjeni do solz, ko se v naših igrah pobega zgodi en najpomembnejših trenutkov v življenju – zaroka! Da bo presenečenje res nepričakovano in tak dogodek res popoln, je tule nekaj namigov.

  • Prvo presenečenje: DARILNI BON

Partnerju ali partnerki podarite darilni bon in začnite graditi vajino zgodbo s prvim navdušujočim korakom.  Darilni bon tudi pomeni, da vam na tem pomembnem dogodku ne bo treba skrbeti glede plačila termina.

  • Rezervirajte sobo pobega

Skupaj izberita lokacijo, sobo in termin igre in rezervirajte preko spletne strani ali telefona.

Namig: na Valentinovo imamo še proste termine, vendar rezervirajte čimprej, ker se ta dan rad hitro napolni 

  • Na skrivaj nas pokličite

Ko boste sami, nas pokličite po telefonu, da se dogovorimo za vaš obisk pri nas in pogovorimo o morebitni  nadgradnji dogodka (predlagamo, da vas po igri čaka tudi kozarček ohlajene penine, ter da vaš čas v sobi pobega ustrezno podaljšamo – tako da je dovolj časa tudi za kako spominsko fotografijo.)

  • Tik pred dogodkom prinesite prstan

Imamo že kar nekaj izkušenj, na kakšen način se lahko na hitro izmuznete in nam tik pred dogodkom prinesete prstan. Takrat si skupaj na hitro ogledamo mesto, kjer bo (na koncu igre) bodočega zaročenca/-ko čakalo presenečenje. Brez skrbi, vaš prstan bo na varnem, zaklenjen v zadnji skrinjici sobe pobega!

  • Odigrajte igro in uživajte v vsaki sekundi

Tudi tokrat le namig: na termin se oglasite točno, kot tudi sicer za obisk sob pobega

Prepustita se toku igre, uživajta, se med igro še bolj povežita. Prstan pa bo le pikica na i res nepozabne in izvirne zaroke – v sobi pobega!

zaroka escape room soba pobega

Že imaš darilni bon? Klikni na gumb spodaj >