Je lahko še kaj boljšega, kot vnovčiti turistični BON21 za nepozabno pustolovščino v najboljši družbi? 

Počitnice so prekratke, da bi jih preživeli na kavču. Vabimo vas za zaklenjena vrata odlično ocenjenih sob pobega v  Ljubljani, v Mariboru, v Laškem, v Murski Soboti in  – NOVO –  v Spodnjem Dupleku! 

In to ni vse! Z Bonom21  lahko odigrate tudi mestne pustolovske igre Unlock – in nikar ne pozabite na dogodivščino, ki poteka z e-kolesi na prečudovitem Bledu. Mimogrede se lahko še okopate in nepozaben počitniški dan je tu!

Pomembno: pri rezervaciji nikar ne pozabite obkljukati, da želite plačati z Bonom 21 – minimalni znesek je 60€  – ali pa nam to sporočite po telefonu 031 33 44 88 ali mailu. Ker se nekaj Enigmariumovih lokacij se na sprejem bonov še pripravlja, je še bolj pomembno, da nam to sporočite vnaprej,  da lahko pripravimo vse, da bo ob vašem obisku igra tekla tekoče in navdušujoče.

Spoznajte tudi čisto sveže igrificirane pustolovščine izpod peresa Engimarium extraordinary experiences:

novo-enigmariumovo-igrificirano-dozivetje-na-gradu-prem

Novo igrificirano pustolovsko doživetje Escape Castle® na Gradu Prem na igriv način oživlja turizem in kulturno dediščino

TIC Ilirska Bistrica in RRA Zeleni Kras sta predstavila novo igrificirano doživetje na gradu Prem. V napeti pustolovski igri »ESCAPE CASTLE®« obiskovalci ob reševanju zabavnih nalog odkrivajo resnično grajsko zgodovino, Brkinške legende ter kulturno dediščino. Ponosni smo, da smo za koncept in realizacijo nove igre poskrbeli v Enigmariumu.

Med zadnjo obnovo gradu so  posekali začaran hrast. Od tedaj se dogajajo nenavadne stvari: izginjajo predmeti, pojavljajo se znaki in strašljivi zvoki. Okoliške prebivalce je vse bolj strah, da se je vrnil duh zlobne čarovnice. Le kdo bi si upal pregnati zlobnega duha?

 Nova pustolovska igra z elementi »escape room« iger na Gradu Prem je zasnovana tako, da predstavlja odlično priložnost za igrivo spoznavanje kulturne dediščine v majhnih ekipah, kot so družine, družbe prijateljev ali sodelavcev ter dragoceno popestritev s turistične ponudbe.

Več >>
nova-igrificirana-pustolovscina-na-gradu-vurberk-in-escape-room-v-dupleku

NOVO! Nova soba pobega in pustolovska igra Vurkov zaklad pod gradom Vurberk

Vurkov zaklad je  interaktivni vodnik po pustolovski poti, polni zabavnih ugank, mitov in legend, ki ima poleg zabavne tudi edukativno vlogo. Vaš vodnik, Zmajček Vurko je že dolgo na svetu in si je nabral veliko modrosti. Prepričani smo, da bo približno dva kilometra ali dobro uro dolg sprehod po pravljičnem Vurberku minil kot blisk in se vam za vedno zapisal v spomin.

Ali ste vedeli, da grad Vurberk slovi kot mitološko središče Slovenije? Tu se že od pradavnine rojevajo miti, legende, heroji in junaki, tu prebivajo skrivnostna bitja in  nadnaravne sile, tu se dogajajo čarobne reči in tu se skrivajo bogati zakladi kulturne dediščine. Pridružite se zmajčku Vurku na dva kilometra dolgi pustolovski poti, polni zabavnih zank, ugank, mitov, legend in bombastičnih skrivnosti ter odkrijte, kaj je tisto, kar je najdragocenejše.

Prav tako pa je svoja vrata odprl tudi – ESCAPE ROOM ENIGMARIUM DUPLEK 🙂

Več >>
igrificirana-hibridna-pustolovscina-po-ljubljanskih-znamenitostih

NOVO za večje ekipe – mestna pustolovščina – Zmajeva šifra

Posebej za konference, kongrese in teambuildinge v negotovih časih, ko ne veš, ali bo dogodek moč speljati v živo ali bo potekal ONLINE, smo zasnovali igriv produkt, v katerem udeleženci na daljavo ali v živo spoznajo največje ljubljanske znamenitosti in se v sproščenem tekmovanju igrivo pozabavajo.

ZMAJEVA ŠIFRA – Igrificirana zabavna pustolovščina in ogled največjih ljubljanskih znamenitosti v enem – HIBRIDNI PRODUKT za konference, kongrese, srečanja, poslovne dogodke, šole in teambuildinge, ki ga lahko izvedemo ali v živo ali online!

Skozi igro po sledovih zmaja igralci spoznajo Ljubljano. Prepričani smo, da je igra odličen “teaser” tako za turiste, ki bodo ostali v mestu še kak dan dlje, kot za tiste, ki ga bodo spoznali na daljavo. Potrdimo lahko, da si ekipe po igri želijo obiskati našege mesta tudi v živo! Prepričani smo celo, da bodo v igri tudi ljubljančani izvedeli kaj novega!

Več >>

Video prestavitev igrificiranega turističnega doživetja na Gradu Prem

Več o projektih igrifikacije doživetij >>https://escape-room.si/igrifikacija-v-turizmu/

Se lahko mimogrede še malo pohvalimo?

Najbolj smo veseli, ko igralci, ki so odigrali že vse naše igre (in še kup iger v tujini) pravijo*, da smo z našo najnovejšo sobo Cirkus v Ljubljani naredili še korak naprej. Rezervirajte čimprej: www.escape-room.si ali 031 33 44 88

*pokukajte na TripAdvisor. / ​ P.S. tudi vi nam lahko napišete kak lep “review”, tega se vedno iz srca razveselimo.