NOVO! “ESCAPE ROOM PASSwordPORT” – mala črna knjižica za beleženje odigranih iger

NOVO –  Za največje escape room navdušence! Odigrajte 100 iger pobega in postanite TERPECA glasovalec!

Vsako leto jeseni z navdušenjem spremljamo izbor najboljših “escape room” iger pobega na svetu na portalu TERPECA.  Da postaneš TERPECA nominator (tista pomembna oseba (redka pasma), ki lahko vsako leto na lestvico predlaga le 11 njemu najljubših iger z vsega sveta), moraš dokazano odigrati vsaj 200 iger. Da pa lahko med nominiranimi glasuješ za svoje najljubše – postaneš TERPECA glasovalec –  moraš odigrati vsaj 100 iger. (več na linku >> ).

Ker v Enigmariumu, kjer imamo od letos kar dva nominatorja (edina v Sloveniji in na Hrvaškem) tudi sami zelo dobro vemo, kako težko se je spomniti, katere igre si že odigral, s kom, kje in kako je šlo – zato smo, posebej za vas, največjimi navdušenci na igrami pobega, kreirali poseben “ESCAPE ROOM PASSswordPORT”. 

V priročno knjižico vpišete svoje podatke, kot v pravem passportu,  nato pa sledijo oštevilčene rubrike za vpis 100 iger (ime igre, datum, kraj, ekipa, čas, namigi, opombe). V Enigmariumu vam bomo radi v knjižico pritisnili zraven tudi žig za vsako od odigranih iger – trenutno jih imamo (le štejemo le igre pobega pod znamko Enigmarium in Unlock by Enigmarium) že kar 28!

Oblika: knjižica (A6, broširano, 56 strani)
Jezik: slovenščina
Cena: 8€  + poštnina 3€ (idealno dopolnilo darilnega bona!)

Naroči in pobegni od običajnega!

  Vaše ime in priimek*:

  Vaš e-mail:

  Vaš naslov*:

  Poštna številka in Kraj*:

  Količina*:

  * obvezno polje

  NAROČI ZDAJ!

  BI NAROČIL DARILNI BON IN "ESCAPE ROOM PASSPORT" SKUPAJ?

  Idealna darilna kombinacija, ki bo obdarovanca še bolj razveselila!

  Darilni bon Enigmarium in knjižica “Escape room Passport”  v kompletu: 80€ + 3€ poštnina – piši nam za naročilo.

  NAROČI ZDAJ!