Darilni bon2017-12-15T10:52:43+00:00

Naročite darilni bon – podarite nepozabno dogodivščino!

60€

Podarite najbolj vroče darilo sezone, ki navduši vsakogar:
darilni bon z unikatno kodo, s katero si obdarjenec sam izbere termin in sobo preko naše spletne strani, na dogodivščino pa povabi prijatelje! Bon velja v vseh sobah Enigmariuma v Sloveniji.

Odpravite se na skupno dogodivščino!

Naroči darilni bon

Darilni bon lahko kupite tudi v naših poslovalnicah –
pokličite nas:  031 33 44 88

3. koraki do Darilnega bona

Iščete nekaj RES posebnega?
EKSKLUZIVNO! Omejena serija nove nove igre ENIGMEMORY v paketu z darilnim bonom!

79 €

Ekipa Enigmarium predstavlja nekaj povsem novega in povsem odbitega – ENIGMEMORY! Nova dimenzija igre iskanja parov / 35 prizorov iz iger Enigmarium / 70 ploščic! Presenetite z ekskluzivnim darilom, saj gre za omejeno – spominsko izdajo.

Nova igra vsebuje darilni bon z unikatno kodo za katerokoli sobo Enigmarium® v Sloveniji – poleg ure nepozabne zabave boste tako na zabaven način ohranili spomine na svoj pobeg!

Ostanite igrivi – naročite Enigmemory 🙂

Naroči Enigmemory!

Pogosta vprašanja

Darilni bon vsebuje unikatno kodo s katero oseba, ki prejme darilo, sama rezervira termin preko naše spletne strani – preprosto: izbere želeno sobo, izbere termin, vpiše ime in mail ter vnese kodo z bona. S tem je termin rezerviran, potrditev rezervacije obdarjenec prejme takoj po mailu – zbrati mora samo še ekipo (igra je primerna od 2 do največ 5 oseb)
Rok veljave darilnega bona je vsaj 6 mesecev od datuma izdaje bona.

Da, obdarjenec lahko sam izbere eno izmed naših sob v Sloveniji.

Pišite nam na e-mail, napišite, da želite prejeti PDF – poslali vam bomo predračun, po plačilu (pošljite nam potrdilo) pa vam bon pošljemo v obliki PDF-ja v 24 urah od plačila. (od ponedeljka do petka).
V tem primeru je najenostavneje, da termin rezervirate v našem booking sistemu na spletni strani, plačate pa preko PayPala – s tem je termin rezerviran. Na mail prejemete potrditveno kodo, ki jo prepišite na tale PDF obrazec, ki ga kar sami natisnete. Obrazec >>escape-room-bon. (če nimate PayPala, imate pa plačilno kartico, vam vsekakor pripročamo, da si odprete PayPal račun – je enostavno, brezplačno, varno in zagotovo vam bo prišlo prav še kdaj kje drugje.

Da, v naši recepciji na lokaciji lahko tudi osebno prevzamete in z gotovino ali plačilno kartico plačate darilni bon, vendar vas naprošamo, da se prej obvezno najavite.  Te dni so naši moderatorji igre precej zasedeni, saj se skupine vrstijo brez vmesnih prostih terminov, moderatorji medtem budno spremljamo igro. Zato nas prej pokličite na 031 33 44 88 ali nam pišite na e-mail: info@escape-room.si, da vnaprej pripravimo vašo unikatno kodo na darilnem bonu ter račun.
Naroči darilni bon