Team building

ENIGMAQUIZ – enigmatično obarvan pub kviz

Imate radi kvize in družabne igre? Teambuilding program EnigmaQUIZ je pravi za vas!

V Enigmariumu za zaključene družbe organiziramo inovativen in zabaven “mystery pub quiz”, kjer ekipe – pod vodstvom priznanega in poznanega voditelja ter mojstra pub kvizov – tekmujejo v različnih tematsko obarvanih kategorijah vprašanj – od splošnega znanja do pop kulture. Čaka vas odlična priložnost za zabavno druženje, polno smeha in iskrivih domislic, napete tekme in seveda zmage in simboličnih nagrad!

Ta program resnično povezuje – zmagujejo ekipe, ki združujejo izkušnje starejših s poznavanji trendov mlajših, vztrajnost in preudarnost prvih, ter hitrost ter odločnost drugih. Zabava za vse člane zagotovljena!

KAKO POTEKA?

  • po zboru udeležencev in pozdravu gostitelja se sodelujoči razdelijo v manjše ekipe (idealno štirje in največ šest tekmovalcev)
  • ekipe odgovarjajo na pestra in zabavna vprašanja (timsko delo) in hkrati tekmujejo proti drugim skupinam
  • vprašanja pokrivajo splošna področja, kot so zgodovina, geografija, znanost, pop kultura, filmi, glasba in podobno
  • kviz vsebuje tudi zvočne in slikovne sklope
  • do 10 raznolikih kategorij v sklopih po 5 vprašanj, v trajanju do dve uri s kratko vmesno pavzo (odvisno od tekmovalne naravnanosti naročnikove skupine)
  • po dogovoru je možen tudi krajši enourni program, kjer prilagodimo dolžino na cca 7 kategorij brez odmora
  • možna personifikacija dogodka: vprašanja za en ali dva sklopa lahko po dogovoru prilagodimo naročniku (npr. farmacija na splošno; vprašanja v povezavi s podjetjem)
  • najboljše tri ekipe prejmejo plakete, prva ekipa pa tudi tudi simbolične nagrade s strani Enigmariuma. Zaželeno je, da nagradni sklad naročnik dopolni z dodatnimi nagradami za prvo, drugo in tretje mesto.

ZAHTEVNOST?

Dolga kilometrina in obilica izkušenj naših animatorjev zagotavljajo, da so kvizi sestavljeni tako, da vprašanja niso ne prelahka, ne pretežka. Pravzaprav so taka, da se ti zazdi: “Aha, to pa vem!” nato pa malce podvomiš:  “Pa je res?”  Za igro zadošča splošna razgledanost in nekaj taktike: pri dveh tematikah, ki so vam blizu  lahko vložite “jokerja” in tam pridobite dvojne točke.

ZA KOGA?

Kviz je nadzabavna igra, primerna in zanimiva za vsakogar.

IN KDAJ?

Posebej jo pripročamo kot zabavno povezovanje na teambuilding dogodkih, in – morda v še dodatno personificirani obliki – tudi kot izjemno zabavno popestritev rojstnih dni, prednovoletnih zabav,  fantovšin ali dekliščin.

PRILAGODITVE PO VAŠI MERI

Dvourni »SOLO« kviz program lahko (ob doplačilu) oblikujemo tudi s povsem personificiranimi vprašanji.  Za tiste, ki si želijo daljšega druženja, pripravimo triurni »COMBO« program; dvourni pobeg iz naših sob ter druženje ob enournem EnigmaQUIZu.

DODATNA NADGRADNJA

Dogodek lahko nadgradimo s kozarčkom penine, slanimi prigrizki, ali »resnejšim« cateringom (“self-service” finger food). Pišite nam za dodatno ponudbo.

PIŠITE NAM >>

Za rezervacijo nam pišite ali pokličite na 031 33 44 88,

kjer radi pomagamo z dodatnimi informacijami o naši teambuilding ponudbi.
PIŠITE NAM >>

Pišite nam in si pričarajte nepozabno druženje!