Team building

ENIGMABOX –  Enigmariumova namizna igra KOCKA IZZIVOV ali PUZZLE BOX  

Za vse tiste večje skupine, ki bi želele igrati skupaj ali nadgraditi pobeg iz sobe – prihaja Enigmariumova namizna igra KOCKA IZZIVOV ali PUZZLE BOX – skrajšano EnigmaBOX!

Napeta in zabavna namizna igra EnigmaBOX je odlična popestritev »teambuilding« pobegov, izvrstna aktivacija za šolske skupine, dodatna igra za teambuildinge ali delavnice, razširitev večjega teambuildinga (skupaj s sobami pobega lahko poskrbimo za zabavo do 62 oseb), nov način za aktivacijo blagovne znamke, praznovanja in otroške rojstne dneve (posebej za tiste, ki bi na vsak način radi ostali skupaj).

Igra EnigmaBOX je zasnovana tako, da lahko igralci rešujejo več različnih, a vsebinsko povezanih kock, vsaka ekipa za svojo mizo, v istem prostoru. Seveda pa gre za napeto tekmo z zabavnim preobratom: zmagate lahko le s skupnimi močmi!

KAKO POTEKA?

 • po zboru udeležencev in pozdravu gostitelja se sodelujoči razdelijo v štiri manjše ekipe (idealno štirje in največ pet tekmovalcev)
 • sledi nagovor moderatorja in briefing igre “Sedmi element”
 • ekipe rešujejo uganke, vsaka iz svoje, večkrat zaklenjene kocke (Ogenj, Zrak, Voda, Zemlja)
 • pri reševanju ugank sodelujeo med seboj in hkrati tekmujejo proti drugim skupinam
 • uganke so dokaj raznolike
 •  proti koncu pride do zabavnega preobrata, kjer si morajo ekipe med seboj izmenjati podatke
 • zmagajo pa lahko le vse skupaj  – samo s skodelovanjem vseh skupin
 • v zadnjem gadgetu jih čaka presenečenje – razkritje sedmega elementa
 • v gadetu je nekaj prostor je tudi za dodatno nagrado ali končno presenečenje za slavljenca
 • možna dodatna personifikacija zadnjega gadgeta: vsaka ekipa mora za končno zmago prinesti en ključen kos sestavljanke, ki jo lahko predhodno potiskamo z vašim logotipom, sliko slavljenca (in podobno)
 • igra je tudi mobilna in jo lahko izvedemo tudi v razredu, na dogodku ipd (posebna ponudba)

ZAHTEVNOST?

EnigmaBOX je lažji, zabavnejši in krajši program, primeren za praznovanja rojstnih dni ali teambuilding zabave; zahtevnim in zelo izkušenim escape room igralcem pa priporočamo, da se odpravijo v katero od naših sob pobega.

ZA KOGA? IN KDAJ?

Otroški rojstni dnevi, še posebej tisti, kjer je otrok več in si bi na vsak način želeli ostati skupaj. Pa tudi odrasla druženja in praznovanja, ali lahkotnejše igrive teambuilding zabave. Vedeti pa je treba, da to vseeno ni “pravi” escape room, temveč predvsem zabavna namizna igra.

NOMINACIJA ZA EVROPSKO NAGRADO!

Dobro je vedeti: Kocka izzivov se je odlično izkazala tudi kot del projekta igrificirane “aktivacije” za devetošolce.  V sklopu projekta “Mladi in Castra” RRA ROD Ajdovščina je reševanje izzivov devetošolce spodbudilo k igrivemu sodelovanju in aktiviralo njihovo pozornost v nadaljevanju programa – predstavitvah poklicev v izkustvenih delavnicah.  Veseli smo, da smo tako postali del projekta, ki je nominiran za Evropsko nagrado za spodbujanje podjetništva 2023. Več: https://escape-room.si/igrificirana-aktivacija-solstvo/

PRILAGODITVE PO VAŠI MERI

Enourni »SOLO«  program “EnigmaBOX” lahko (ob doplačilu) nadgradimo s personificiranim zaključkom igre.  Za tiste, ki si želijo daljšega druženja, pripravimo triurni »COMBO« program; dvourni pobeg iz naših sob ter druženje ob enournem EnigmaBOXUu.

DODATNA NADGRADNJA

Dogodek lahko nadgradimo s kozarčkom penine, slanimi prigrizki, ali »resnejšim« cateringom (“self-service” finger food). Pišite nam za dodatno ponudbo.

PIŠITE NAM >>

Za rezervacijo nam pišite ali pokličite na 031 33 44 88,

kjer radi pomagamo z dodatnimi informacijami o naši teambuilding ponudbi.
PIŠITE NAM >>

Pišite nam in si pričarajte nepozabno druženje!