Team building

ENIGMABINGO – prvi glasbeni bingo pri nas!

Se rad družiš in noro zabavaš ob dobri glasbi? Prvič v Sloveniji – teambuilding program EnigmaBINGO!

Skoraj kot običajni bingo; le da v Enigmariumu pač nič ni običajno!

Namesto dolgočasnih kroglic in številk, se na BINGO kartici pred vami znajdejo naslovi znanih glasbenih hitov. Pod vodstvom animatorja poslušamo in prepoznavamo pesmi s skrbno izbrane “playliste” in križamo kvadratke. Četudi tekmujemo, si vseeno pomagamo. Čaka vas odlična priložnost za zabavno druženje, polno smeha, petja in poplesavanja vse do vzklika “ENIGMABINGO!” in simbolične nagrade.

Tudi ta program povezuje, saj si udeleženci med seboj pomagajo pri prepoznavi pesmi. Zabava zagotovljena!

KAKO POTEKA?

  • po zboru udeležencev in pozdravu gostitelja vsak udeleženec prejme svojo bingo kartico in pisalo
  • moderator predvaja kratke posnetke pesmi z izbrane playliste. Vsak od udeležencev preveri, ali se pesem nahaja na njegovi kartici
  • če ima udeleženec na svoji kartici natisnjeno ime in izvajalca predvajane pesmi, jo prečrta
  • ko ima prvi udeleženec prečrtani dve vrstici (vrstica je lahko vodoravna, navpična ali diagonalna) zavpije: “ENIGMABINGO!”
  • kartico predloži moderatorji, ki preveri, da vse drži in mu izroči simbolično nagrado
  • sledi kratek odmor in naslednji krog z drugo “playlisto”
  • v do dve uri dolgem programu odigramo dve igri “Enigmabingo” z dvema različima playlistama
  • po dogovoru je možen tudi krajši enourni program s samo enim krogom
  • možen dogovor glede izbire razpoložljivih playlist (Šestdeseta, Osemdeseta, Devetdeseta, 2000+, Pop hiti, Rock + Metal, Filmi + Serije, Punk  …)
  • zmagovalec prejme simbolično nagrado s strani Enigmariuma. Zaželeno je, da nagradni sklad naročnik dopolni z dodatnimi nagradami.

ZAHTEVNOST?

Bingo “playliste” so sestavljene tako, da so na njih pesmi, ki jih vsi poznamo. Včasih sicer ne poznaš naslova in imena izvajalca, toda igralci si radi pomagajo med seboj. Ne gre namreč le za to, da prepoznaš zmagovalca in pesem, ampak je precej odvisno tudi od sreče – ali se nahaja na tvoji kartici ali ne.

ZA KOGA?

Glasbeni EnigmaBINGO je nova, nadzabavna igra, primerna in zanimiva za vse, ko jo boste želeli igrati vedno znova in znova!

IN KDAJ?

Težko si predstavljamo še bolje zabavno povezovalno druženje na teambuilding dogodkih, rojstnih dneh, prednovoletnih zabavah,  fantovščinah ali dekliščinah ali res zabavnih teambuildingih.

PRILAGODITVE PO VAŠI MERI

Dvourni EnigmaBINGO lahko dopolnimo z vašimi nagradami; posvetujemo se tudi glede izbire obstoječih “playlist”.  Za tiste, ki bi želeli triuni program pa svetujemo, najprej dvourni pobeg iz naših sob ter druženje ob krajšem, enournem EnigmaBINGU (posebna ponudba).

DODATNA NADGRADNJA

Dogodek lahko nadgradimo s kozarčkom penine, slanimi prigrizki, ali »resnejšim« cateringom (“self-service” finger food). Pišite nam za dodatno ponudbo.

PIŠITE NAM >>

Za rezervacijo nam pišite ali pokličite na 031 33 44 88,

kjer radi pomagamo z dodatnimi informacijami o naši teambuilding ponudbi.
PIŠITE NAM >>

Pišite nam in si pričarajte nepozabno druženje!