ESCAPE LJUBLJANA® –  vikend pobeg na lepše! Pobegnite od dolgočasnega vsakdana in si napolnite baterije, sprostite telo in nahranite dušo z nepozabnimi doživetji v popolnem vikend odklopu!

Izbirate lahko med tremi paketi >>

DRUŽINSKI PAKET A: 1 x escape room + 1 x nočitev

160na družino - do 4 osebe
 • Pobegni od dolgčasa in reši Ljubljano v napeti escape igri, kjer si ti v glavni vlogi!
 • Družinski paket do 5 oseb vključuje: 1 x napeto igro pobega iz sobe v najbolj priljubljenem centru Escape Room Enigmarium® ter 1x nočitev v moderno opremljenih apartmajih v strogem centru mesta

DRUŽINSKI PAKET B: 1 x mestna pustolovska igra + 1 x nočitev

160na družino - do 4 osebe
 • Odkleni skrivnosti mesta v napeti "outdoor" pustolovski igri UNLOCK® in se ob tem izvrstno zabavaj!
 • Družinski paket do 5 oseb vključuje: 1 x igra UNLOCK® odkrivanje mestnih skrivnosti v napeti mestni pustolovski igri 2) 1 x nočitev v moderno opremljenih apartmajih v središču mesta

DELUXE VIKEND PAKET ZA DVA: 3 x igrivo doživetje + 2 nočitvi v hotelu

384 cena za dve osebi
 • Escape Ljubljana® deLuxe igriv vikend paket za dva
 • Vikend paket za dve osebi vključuje tri doživetja in dve nočitvi v hotelu v središču mesta. Doživite Ljubljano v pustolovski igri Unlock®, pobegnite od rutine v sobi pobega Enigmarium® ter osvobodite zmaja na Ljubljanskem gradu!

*Nočitev je možno plačati pri ponudniku nastanitve s turističnimi boni.

ESCAPE LJUBLJANA®

Vikend pobeg na lepše! Pobegnite od dolgočasnega vsakdana in si napolnite baterije, sprostite telo in nahranite dušo z nepozabnimi doživetji v popolnem trodnevnem vikend odklopu!

PRVI PRAVI VIKEND POBEG: PAKET »ESCAPE LJUBLJANA«

Ponosno predstavljamo inovativni paket “Escape Ljubljana”, ki vključuje dve nočitvi in tri nepozabna igriva doživetja, v katerih boste na doslej še nikoli viden in na noro zabaven način skozi igro spoznavali mestno zgodovino, odkrivali starodavne skrivnosti in se ob tem na vso moč zabavali!

Ne gre le za enourni “pobeg iz sobe”, temveč za pravi »vikend pobeg« ter popoln odklop. Spoznajte prelepo Ljubljano na doslej najzabavnejši način!

Sproščujoč pobeg za vikend vključuje:

Pobegnite od rutine in se pridite igrat!

NAČRT ZA NEPOZABEN VIKEND POBEG

Odklopite rutino in priklopite nepozabna doživetja – REZERVIRAJ ZDAJ!

 • Do 16:00 – namestitev v hotelu

 • sprehod skozi mesto

 • 17:00 – panoramska vožnja z vzpenjačo in spoznavanje starodavnih mestnih legend v igri Osvobodi Zmaja – Grajski Pobeg na Ljubljanskem gradu, uživanje v sončnemu zahodu in razgledu na čudovito Ljubljano

 • Nočitev

 • 9:00 – zajtrk v hotelu, nato prosto za sprehod (pripročamo obisk ljubljanske tržnice)

 • 11:30 – odkrivanje legend in skrivnosti starega mestnega jedra skozi napeto pustolovsko igro »Unlock® Ljubljana«

 • Prosto za shopping, raziskovanje mesta, ogled drugih znamenitosti – Možnost brezplačne izposoje koles* ob nočitvi v City hotelu

 • 18:30 – igra pobeg iz sobe v priljubljenem Escape Room Enigmarium®

 •  Po razburljivi igri prosto za večerjo in nočni utrip Ljubljane

 • Nočitev

 • 9: 00 – zajtrk v hotelu

 • Prosto: morda si  privoščite kavo na ljubljanski promenadi ali si ogledate nedeljski boljšji trg ob Ljubljanici

 • 11:00 – odjava iz hotela

Ob rezervaciji paketa nam zaupajte svoje želje – vrstni red aktivnosti lahko prilagodimo vam!

Dodatne ugodnosti:

Ob koriščenju paketa vam priznamo 15% popusta na vse dodatne pobege iz sob podjetja Enigmarium® v Ljubljani

Cena paketov: 2 osebi 384,00 €  (192 € na osebo)

Cena za  4 osebe 648,00 €  ter za 6 oseb 942,00 €.  Cene vključujejo DDV. Turistično takso plačate pri ponudniku nočitve.

Parkiranje je ob dodatnem plačilu in rezervaciji možno v hotelski garažni hiši ali na mestnih ulicah.

  Po oddaji vašega naročila vam rezervacijo potrdimo v 24 urah na vaš e-mail naslov.  Ob tem vam pošljemo predračun. Rezervacija je dokončno potrjena od plačilu celotnega zneska, vsaj 72 ur pred prihodom. Ob koriščenju storitev veljajo splošni pogoji poslovanja partnerjev projekta: Enigmarium, Ljubljanski grad in City hotel.

  Partnerji projekta Escape Ljubljana®

  Escape Room Enigmarium Ljubljana

  Prvi, največji in najbolj priljubljen escape roomu center v centru mesta. Izberi med petimi povsem izvirnimi dogodivščinami: (m)Učilnica: pobeg iz kabineta norega profesorja, poišči Izgubljeni navdih umetnika Francesca ali Skrivnostni recept Maestra Luigija.  Tu je še (od)Rešitev – najbolj priljubljena igra v Ljubljani ali Detektivska agencija, kjer bo na preizkušnji vaša detektivska žilica. Čaka te nepozabna dogodivščina!

  Visit

  Unlock Ljubljana

  V izvirni urbani pustolovščini vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – na svež zrak! Na igrivem popotovanju skozi staro mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti Ljubljane, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti in se pri tem super zabavali! Raziskovanje mesta še nikdar ni bilo tako zabavno!

  Visit

  Grajski pobeg (Ljubljanski Grad)

  Sredi mestnega vrveža, vendar ravno prav odmaknjena od njega, kakor na piedestalu stoji mogočna srednjeveška trdnjava. S svojega privilegiranega položaja obiskovalcu ponuja osupljive razglede po okolici, pa tudi sprehod po preteklosti in odmik od naglice, ki vlada vsakdanjiku pod njo. Z igro Grajski pobeg, napeto pustolovsko igro z elementi igre »escape room«, pa boste na igriv način spoznavali mestno zgodovino, se nadvse zabavali in morda celo rešili zmaja!

  Visit

  City Hotel

  City Hotel, kot pove že samo ime, živi in diha s sproščenim utripom Ljubljane. Prijazno, pozorno osebje, miren ambient in sveže renovirane sobe poudarjajo povezavo mesta s hotelom preko serije črno-belih fotografij Ljubljane in vam pričarajo pravo mestno vzdušje. Zaprite vrata svoje sobe, sprostite svoje čute in dovolite, da si vam um odpočije od celega dneva raziskovanja kulturnih znamenitosti, kavarn in zabave v vznemirljivem doživetju ljubljanskega nočnega življenja. Spočijte se v City Hotelu v samem osrčju mesta.

  Visit

  Polak’s places

  Apartmaji Polak’s places se nahajajo v strogem središču mesta, tik pod Ljubljanskim gradom na Streliški ulici in so idealno izhodišče za odkrivanje mestnih skrivnosti z glavnimi znamenitostmi na dosegu vaših rok (in nog). Prijetne, brehibno čiste in popolnoma opremljene apartmaje za dve do pet oseb so zasnovali z mislijo na družino, prijateljska druženja in užitkom na potovanjih. Posebej jih priporočamo družinam z otroci, parom, ki si želijo udobja, pa tudi razigranim družbam prijateljev. (Kajenje in hišni ljubljenčki zaradi zagotavljanja brezhibne čistoče žal niso dovoljeni). Uživajte v samem središču dogajanja!

  Visit