Se spomnite tistega negotovega časa spomladi 2020, ko smo kar naekrat zaradi izbruha virusa Sars Cov 2, ostali zaklenjeni v svojih sobah? Nič hudega, če vi niste mogli v escape room k nam, smo sobo pobega mi poslali k vam!

Življenje se je ustavilo, escape roomi so ostali prazni in zaklenjeni. Ekipa Enigmarium pa ni ostala križem rok – odločili smo se, da bomo tistim, ki bi si radi v izolaciji skrajšali čas, vsak dan po mailu poslali eno poglavje knjige “OTOK – igro pobega v tvoji sobi”, polno napetih prigod in zagonetnih šifer.  Vsako naslednje poglavje so naročniki e-novičk lahko odklenili s kodo, ki so jo dekriptirali v prejšnjem poglavju.

Pravi čas, napeta zgodba, zabavne in ravno prav težke uganke so družinam krajšale čas v izolaciji in vsak da n so se naročali novi igralci in novi igralci. E-knjiga je postala prava uspešnica (e-pošto je odprlo kar 93% naslovnikov), zato smo jo jeseni izdali tudi v tiskani izdaji.

Prva izdaja je razprodana, in tu je druga, le nekoliko polepšana izdaja knjige, kjer se (nespremenjene) uganke nizajo v napeti prvovosebnostni zgodbi o pomorščaku Šimetu in izgubljenem zakladu dedka Jožeta.

Knjiga vsebuje sedem poglavij (pa tudi namige in rešitve) in zagotavlja do sedem ur zabave – igrate jo lahko z družino ali s prijatelji, vsak dan eno poglavje ali pa se do zadnje črke prebijete na en mah.

NAROČI SVOJ IZVOD >>

Igra pobega - escape room - pri tebi doma!

V napeti prvovosebnostni zgodbi o pomorščaku Šimetu in izgubljenem zakladu dedka Jožeta te čaka sedem poglavij ali do sedem ur zabave za vso družino ali družbo!

Poletna akcija: poštnino plača založba!

NAROČI SVOJ IZVOD >>