5 najboljših – najbolj vročih idej – za druženje ali nepozaben teambuilding!

Pobegnite od službe – privoščite si nepozabno zabavo 🙂 Vsi vemo, kaj je danes najbolj dragoceno: prosti čas, čas zase, čas za vaše najljubše.  Odklopite od rutine in preživite nekaj nepozabnih uric v družbi najljubših prijateljev, sodelavcev ali družine.

Če se morda sprašujete, kaj je ta hip najbolj usekana zabava v mestu, kje boste doživeli najglobljo igralno izkušnjo, kje čas teče povsem drugače  – imamo par namigov za vas >>

sekiromet-axe-throwing-europe-ljubljana

Novo! #SEKIROMET – Najbolj usekana zabava!

Najbolj instagramska zabavna igra, ki je povsem obnorela Kanado in ZDA zdaj tudi v Evropi! V največjem evropskem centru sekirometa “Axe throwing Europe®” na Kajuhovi 35 v Ljubljani se lahko v tej zabavni igri pomeri tudi do 100 igralcev hkrati.

Se sliši nevarno? Naj vas nikar ne skrbi: igra poteka pod skrbnim vodstvom inštruktorja (axe-perta) v ograjenem prostoru. Razložil vam bo pravila, pokazal pravo tehniko, nato pa boste v 1,5 urnem vodenem programu uživali v zabavnih tekmovalnih igricah.

V igri lahko uživa vsak, ne glede na moč ali spol, tudi tu je važna tehnika. Sekiromet je izvrstna priložnost za prijateljska druženja, praznovanja rojstnih dni, fantovščine in dekliščine in teambuildinge! Le kdo bo zmagovalec turnirja?

PS: Najdražje lahko presenetite tudi z darilnim bonom!

Prav nič se ne more primerjati s tistim občutkom, ko se sekira zapiči v les v centru tarče. Rezerviraj termin v centru Axe Throwing Europe na Kajuhovi 35 in vrzi sekiro v met!

www.axe-throwing.si

UNLOCK – igra pobega na prostem

V igri na prostem z elementi »escape room« pustolovščine vas čaka dobeseden pobeg iz sobe – a tokrat na svež zrak!

Na pustolovskem popotovanju skozi staro mestno jedro vas čaka sedem zabavnih preizkušenj, na katerih boste odklepali skrivnosti mesta, spoznali neznano, se pustili prijetno presenetiti, navdušeno vzklikali »hevreka«, se ob tem se ob tem v super družbi nadihali svežega zraka in predvsem
– izvrstno zabavali!

Igro Unlock lahko igrate v Ljubljani, Mariboru, Laškem, Tolminu in Zagrebu.

Igra je odlična popestritev druženja prijateljev, odličen uvod v zabaven večer, ali prijetna popestritev popoldneva za vse družinske člane. Za podjetja oziroma “teambuilding” lahko pripravimo več izzivov, tako da lahko ekipe med seboj tudi tekmujejo!

Hkrati lahko tekmuje do 100 tekmovalcev  (v ekipah po 5 oseb).  PSST: Za nas je pravi zmagovalec tisti, ki se ob reševanju skrivnosti najbolj zabava, ne tisti, ki najhitreje prihiti na ciljno destinacijo!

WWW.UNLOCK.SI
sensperience escape game immersive best things to do in Ljubljanaimmersive

Nova, edinstvena dimenzija igre: SENSPERIENCE®

SENSPERIENCE® je zagotovo najgloblja in najbolj intenzivna igra, kar jih lahko doživite v Evropi!

Ni gledališče, ni escape room in ni hiša strahov. Je individualna, interaktivna, senzorična »gledališka« igra z elementi igre pobega, v kateri ni ugank, ni šifer in ni napačnih odločitev. Sedli boste v udoben stol, si nadeli prevezo na oči in se preselili v svet igre. Ne skrbite, na to, da imate prevezo na očeh, boste pozabili v nekaj minutah po tem, ko boste zaslišali glas voditelja igre: »Igra se je pričela«.

Vaš gamemaster bo vaš vodič, ki vam bo pomagal videti, toda na dejstvo, da ne vidite, boste pozabili v nekaj minutah. Slišali boste zvoke, vonjali vonjave, se dotikali predmetov ter srečevali osebe, ki živijo v svetu igre. Postalo bo zelo napeto, občutili boste močne emocije in naval adrenalina – v resnici vas seveda nič ne bo ogrožalo.

Zaprite oči in občutite najglobljo igro, kar si jih lahko zamislite!

Sensperience je primeren za 2 – 5 igralcev in traja 90 minut.

Rezervirajte>>> www.sensperience.si

WWW.SENSPERIENCE.COM
enigmarium escape room nove igre

»Escape Room« – pobeg iz sobe – vznemirljiva resničnostna igra

Koncept je znan: v 60 minutah morate rešiti misijo – odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati šifre, razrešiti uganke in pobegniti – toda Escape room Enigmarium® je drugačen.

Zakaj je Enigmarium tako priljubljen?  Ker smo originalni in smo vseh 25+ projektov igrifikacije zasnovali sami! Čakajo vas unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, napeta zgodba in zabavni high-tech “gadgeti”. Vsak pride na svoj račun, znanje tujih jezikov ni potrebno, dramaturški lok pa vas bo držal v napetosti do zadnje sekunde. Tu pa so tudi naši najprijaznejši »gamemasterji« ki s slikovnimi namigi lahko priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se bo vaša urica pri nas spremenila v nepozabno doživetje ali teambuilding o katerem boste še dolgo govorili.

V Ljubljani lahko odigrate kar šest naših iger pobega(30 oseb hkrati), v Mariboru pet, v Zagrebu dve, eno v Laškem, v Murski Soboti in v Slovenj Gradcu – nanjo smo še posebej ponosni, saj se zgodba, ambient in uganke izvrstno zlivajo z resnično zgodovino.

www.escape-room.si

In kje je peta ideja? Tule: med prazniki si lahko privoščite tudi popoln odklop – escape roomaraton!

Z velikim veseljem vam pomagamo zorganizirati vikend pobega, vikend popolnega odklopa v Ljubljani ali po Sloveniji – kombinacijo zgornjih programov po vaših željah – pišite nam na info@escape-room.si ali pa nas pokličite 031 33 44 88.

darilni bon escape room

PS: pa letos nikar ne zgubljajte preveč časa z iskanjem daril – namesto stvari, na katerih se nabira prah, letos podarite nepozabno zabavo v družbi vaših najdražjih. Spomini nikoli ne zbledijo.

Darilni bon za katerkoli pobeg iz katerekoli sobe Enigmarium  (60 minutna igra)  lahko naročite tule >>