Oktober je v svetu »real life« iger pač najbolj strašno zabaven mesec 🥳! Kaj vse te čaka, preberi spodaj!

Oktobrske grozno vesele urice med krompirjevimi počitnicami!

Strašno vesele urice v oktobru! Med počitnicami, od ponedeljka, 29., do četrtka, 31. oktobra, v vseh Enigmariumovih sobah pobega v Sloveniji velja prav posebna akcija! Pri igrah, ki se začnejo med 9.00 in 15.00 uro, velja krompirjeva ugodnost: plačajo štirje, igra vas pet. Peti igralec ima največji krompir!

Hitro zberi ekipo, rezerviraj termin preko spletne strani ali  pokliči 031 33 44 88 in odkrij, zakaj je v Enigmariumu tako zelo strašno zabavno 🙂

Desetletnica sob pobega in strašna nagradna igra!

Letos jeseni kar trije pionirji escape room iger praznujemo desetletnico obstoja, zato smo združili moči in v centrih sob pobega: Enigmarium, MindMaze in TheKey sklenili, da bomo praznovali skupaj, in to kar ves mesec – z veliko nagradno igro!

Vsak, ki nas obišče, se lahko poteguje za eno od kar desetih nagrad in z malo sreče prejme darilni bon za obisk sobe pobega za dva!

Obišči nas! Kdaj, če ne zdaj?

Le še nekaj mest za jutrišnji grozno ustvarjalni Winesperience Art

Jutri, 23. oktobra, ob 19.00 v priljubljenem escape room centru Enigmarium na Trdinovi 4, Ljubljana kraljujejo čebele!  Pod vodstvom naših slikark bomo korak za korakom ustvarjali unikatne slike čebel v tehniki akrila.  Dogodek je primeren za vse, ne glede na izkušnje.

Prijavi se čim prej, saj je dogodek že jutri!
Klik klik na Winesperience.si ali piši info@winesperience.si.
Se vidimo ob čopičih, izbornem vinu in v dobri družbi!

🐺 Ne zamudi grozovito strašljivejše izdaje Volkodlakove vrnitve!

Noč čarovnic – Halloween kar ves teden! Od 28. 10. do 3. 11. lahko v terminih ob 17.00, 19.00 in 21.00 doživiš Volkodlakovo vrnitev v popolnoma novi luči – ali bolje rečeno, v polnočni temi! 🌑  Strašljivejše ozračje, podaljšan čas na 75 minut in napetost, ki bi jo lahko rezal z nožem. 😈 Rezerviraš lahko običajno ali pa se odločiš za podaljšano in strašljivejšo igro (100 € na ekipo 2–4 igralci, +25 € za dodatnega junaka) z mailom na naš naslov info@enigmarium.si! Pošlji svoj pogumen DA in dopiši, kateri termin ti še posebej začinimo.

Pomagaj oblikovati lestvico najboljših iger pobega na svetu TERPECA

Poleg svetovnega dneva sob pobega, ki ga praznujemo prvega oktobra, se oktobra odprejo tudi NOMINACIJE escape room iger na prestižno lestvico najboljših iger na svetu.
Uvrstitev na lestvico TERPECA pogosto primerjajo z oskarji v escape room industriji, saj nagrajuje vrhunske dosežke in izpostavlja najbolj inovativne in nepozabne igre pobega, pri čemer imajo ključno vlogo strastni igralci: nominatorji, ki igre nominirajo in glasovalci, ki z glasovanjem izberejo najboljše izmed najboljših. Pridruži se nam!

Iščeš idejo za darilo, praznovanje rojstnega dne ali res povezovalen teambuilding?

Popolna rešitev za praznovanje, prednovoletno zabavo ali teambuilding!

Klikni na našo spletno stran in izberi med raznolikimi programi – od najboljših iger pobega, koristno-zabavnih delavnic za večjo zavzetost “Escape (WORK)shop” do navdihujočih slikarskih dogodkov Winesperience Art. Zabava, sodelovanje in druženje so zagotovljeni – prednovoletni termini pa se hitro polnijo. Pokliči nas, piši nam že danes!

Še namig: tudi z darilnimi boni Enigmarium ne moreš zgrešiti.