Volkodlakova vrnitev

POSEBNOST: Soba ima nekaj strašljivih elementov, zato je mlajšim od 14 let ne priporočamo. Pokliči nas za podrobnejše informacije.

Zgodba

Ker se naše igre nahajajo na Trdinovi ulici smo navdih poiskali “Bajkah in povesti o Gorjancih” Janeza Trdine in obudili bajko o Volkodlaku, ki ga lahko odrešiš le, če ….

No, vsega pač ne moremo izdati. Povemo pa lahko, da v sobi, v kateri boš kričal od navdušenja, najdeš vse, kar potrebuješ, da odrešiš volkodlaka in se rešiš, še preden se tudi sami spremeniš vanj.

Tvoja misija

Ko vzide polna luna, se zbudijo skrivnostna bitja. Si upaš vstopiti v zapuščeno vilo na robu starega pokopališča, se soočiti z volkodlakom in ga odrešiti prekletstva?

Mačji kašelj? Ne bi rekli! Če namreč predolgo ostaneš v volkodlakovi bližini, se lahko vanj spremeniš tudi sam. Imaš le 60 minut, da odrešiš volkodlaka, in pred pogubo rešiš nas vse! Si dovolj pogumen?

Cena

Cena obiska sobe je 72€ (2-4 osebe); doplačilo 18€ za dodatno osebo. Naročiš se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
  3. Izberi način plačila – plačate lahko preko PayPal sistema ali kasneje na lokaciji

Jezik

Naše igre lahko igraš v ANGLEŠČINI ali SLOVENŠČINI. Izzivi in naloge so praviloma na simbolni ravni in jezikovno neodvisni.

Če je termin, ki ga želiš rezervirati, zaseden in ne moreš priti v kakem drugem terminu, nas pokliči na 031 33 44 88. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Osnovno igro za dva do štiri igralce preprosto rezervirajte spodaj – izberite le igro in termin.
Če bo v ekipi peti ali šesti igralec pa doplačilo 18€/igralca uredimo na lokaciji.