Praznovanje rojstnega dne 2018-06-27T11:07:34+00:00

Otroški rojstni dan? Obletnica za mlade po srcu?

Praznovanje rojstnega dne nekoliko drugače!

otroski rojstni dan

Za vse tiste, ki bi želeli podariti celotno dogodivščino praznovanja rojstnega dne v Prvi detektivski agenciji ali kateri drugi sobi Enigmariuma), od osuplega začetka do sladkega konca. Imenitno darilo za tiste, katerih rojstni dan je tik pred vrati, na pragu tako rekoč, s prstom na zvoncu.

Svečano prisegamo in trdno zatrjujemo, da boste podarili nobel doživetje ter prisrčen spomin.

CENIK

2 URNI PROGRAM: »OTROŠKI ROJSTNI DAN – DO 6 OTROK« = 120 €

Vključuje vstopnino v escape room, dodatnega animatorja, ki otroke (pripročena starost med 6-13 let) vodi skozi sobo, najem (pripravo in čiščenje) prostora za druženje ter rojstnodnevno opremo (kozarčki, krožniki, prtički, pribor…) za enkratno uporabo. Za torto in drugo pogostitev poskrbite sami (ali mi, po dodatnem naročilu).

Če je otrok več, lahko rojstnodnevno raziskovanje razširimo na več naših sob. Glede na njihovo število, starost, izkušenost in vaše želje, vam pripravimo optimalen paket. Načeloma pa: + 90 € za vsako nadaljnjo sobo z dodatnim animatorjem, ali + 15 € na vsakega dodatnega otroka. V cilju enkratnega doživetja, si pridržujemo pravico do presoje o maksimalnem številu otrok v posamezni sobi.

Dogodek se prične z zborom na Trdinovi 8, 15 minut pred razpisano uro pobega. Po garderobi otroke razdelimo v skupine, sledi moderirani pobeg iz naših sob (praviloma 60 minut), z zaključkom s polurnim druženjem vseh skupin v naših skupnih prostorih. Otroke prevzamete 15 minut pred naslednjo polno uro.

Pišite nam e-mail z željami (datum, ura, število slavljencev) in javimo se vam s konkretno ponudbo:

info@escape-room.si

PROGRAM »ENIGMARIUM PRAZNOVANJE«, zmenek, rojstni dan, zaroka, dekliščina ali fantovščina …

Za vse malce starejše in še vedno mlade po srcu (ali zaroke ali posebna presenečenja) ponujamo izvirno praznovanje!

Naši centri z več sobami pobega v Ljubljani, Mariboru in Zagrebu, kjer hkrati lahko igra tudi do 30 igralcev, ter zasnova igre, ki namenoma poteka tako, da se ekipa med seboj še bolj poveže, sta tako pravi odgovor za vsakovrstna družinska in prijateljska druženja. Pobegi za praznovanja rojstnih dni, obletnice vseh vrst, uvod v fantovščine, dekliščine in druge slavnostne dogodke.

Tudi kar nekaj zaročnih prstanov smo že poskrili (in zraven potočili solzice ganjenosti).

Presenetite prijatelje, sodelavce in družino, povabite jih v Enigmarium!

Pobege lahko v našem prostoru za druženje nadgradimo z večjim ali manjšim cateringom, dodamo lahko personificirano uganko (z logotipom ali sliko slavljenca) ali pa v zadnji predal skrijemo še kako dodatno presenečenje za slavljenca (ki ga dostavite pred terminom).

Pišite nam e-mail z željami (datum, ura, število slavljencev) in javimo se vam s konkretno ponudbo: info@escape-room.si